Super League 2

Οφρυδόπουλος: «Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η Παναχαϊκή»

Με τα καλύτερα λόγια για την απόδοση της ομάδας του μίλησε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά το ματς κόντρα στον Άρη.

Μια ομάδα υπήρχε στο ματς και αυτή ήταν η Παναχαϊκή, όπως δήλωσε ο προπονητής των Πατρινών, Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά την αναμέτρηση με τον Άρη, κάνοντας παράλληλα λόγο για αλλόκοτα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Παναχαϊκής:

«Θέλω να εκφράσω την τεράστια χαρά μας σε όσα συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο της Αγυιάς και πέρασαν στους τηλεοπτικούς δέκτες. Τους ευχαριστήσαμε με την απόδοσή μας, αλλά όχι με το αποτέλεσμα. Ο Άρης δεν είχε ποτέ ευκαιρία και κατοχή στο πρώτο ημίχρονο. Ο Άρης δεν έκανε σχεδόν τίποτα. Η Παναχαϊκή νίκησε κατά κράτος και ήταν πολύ καλύτερη. Ό,τι ξεκίνησε την πρώτη αγωνιστική, θα το ολοκληρώσει την τελευταία. Ήταν πιο κοντά το 2-0 παρά το 1-1. Είχαμε φάσεις και τετ-α-τετ, αλλά δεν τα εκμεταλλευτήκαμε.

Υπήρχαν αλλόκοτα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Η Παναχαϊκή κρατάει χαμηλούς τόνους και επίπεδο. Τα είδα όλη η Ελλάδα. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον Άρη. Το πρωτάθλημα έχει πολλές αγωνιστικές. Σε 1-2 αγωνιστικές μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω. Υπήρχε μια ομάδα μέσα στο γήπεδο και αυτή ήταν η Παναχαϊκή».

Για το που στηρίζει την ανωτερότητα της Παναχαϊκής στο πρώτο ημίχρονο:

«Το ημίχρονο ήρθε 1-0 με 60-40 κατοχή. Ο αντίπαλος δεν έκανε τίποτα».

Για τα «αλλόκοτα» πράγματα:

«Επειδή είστε και εσείς έξυπνοι και ο κόσμος, όλοι καταλαβαίνουμε τι λέμε».

Για το αν προλαβαίνει η Παναχαϊκή τις θέσεις ανόδου:

«Η Παναχαϊκή έχει κρατήσει μια σταθερότητα από την αρχή της χρονιάς. Διαχειρίζεται από την αρχή της χρονιάς τα πράγματα και με αρκετά άπειρα παιδιά. Μέσα σε 1-2 αγωνιστικές μπορούν να αλλάξουν όλα. Θα δούμε. Μπορεί να φτάσει -1 είτε -13».

Για το αν σκέφτεται την άνοδο η Παναχαϊκή:

«Θέλαμε να κερδίσουμε, έπρεπε να κερδίσουμε και σήμερα το δικαιούμασταν. Αυτό που ξεκινήσαμε θα το τελειώσουμε. Θα κάνουμε τον απολογισμό μας στο τέλος και θα το δεχτούμε. Σημασία έχει ότι όλη η Ελλάδα είδε πόσο έχει προοδεύσει η ομάδα από πέρσι».

Για τη διαιτησία του αγώνα:

«Δεν θέλω να ασχοληθώ με τον διαιτητή. Έγιναν ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, δεν αξίζει να ασχοληθούμε με αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x