Αγγλία

Οι 10 περιζήτητοι... υποβιβασμένοι παίκτες για την Premier League

Η Premier League τελείωσε. Και σιγά-σιγά οι ομάδες της θα αρχίσουν τον σχεδιασμό για του χρόνου. Τι καλύτερο από το να χτυπήσουν παίκτες-λαβράκια από συλλόγους που υποβιβάστηκαν στην Championship;

Οι ομάδες της Premier League κάνουν τον σχεδιασμό τους για την επόμενη χρονιά και αυτές που υποβιβάστηκαν στην Championship έχουν πολλούς παίκτες που μπορούν κάλλιστα να απασχολήσουν συλλόγους της μεγάλης κατηγορίας του Νησιού.

Διότι μπορεί Νιουκάστλ, Άστον Βίλα και Νόριτς να έπεσαν, ωστόσο διαθέτουν ποδοσφαιριστές έτοιμους για όλα! Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω 10 περιπτώσεις που ξεχωρίζουν:

Τιμ Κρουλ: Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ

inner

Ήταν τραυματίας στο μεγαλύτερο διάστημα. Αλλά πάντα αποτελεί έναν πολύ καλό στόχο για τις ομάδες της Premier League. Είχε παίξει σε 9 αγωνιστικές, δεν θα πει όχι σε μια καλή πρόταση.

Παπίς Σισέ: Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ

inner

Ένας παίκτης που άλλα περιμέναμε και άλλα έκανε. Βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση, αγωνιζόμενος 21 φορές, αλλά μην... ματώνοντας τα δίχτυα, όπως είχαμε συνηθίσει τις προηγούμενες χρονιές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Τζακ Γκρίλις: Άστον Βίλα

inner

Ένας παίκτης «κατάρα», αφού όποτε έχει παίξει η ομάδα του δεν έχει πάρει βαθμό! 16 αγωνιστικές 16 ήττες για την Άστον Βίλα, όμως δεν παύει να είναι ένας πολύ καλός νέος ταλαντούχος παίκτης. Σίγουρα, πολλές ομάδες θα τον ήθελαν στο ενεργητικό τους.

Νέιθαν Ρέντμοντ: Νόριτς

inner

Είναι Άγγλος και περιζήτητος! Με 37 αγωνιστικές φέτος και μια πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Ήδη υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν και αυτές είναι η Σαουθάμπτον και η Γουέστ Χαμ.

Σείκ Τιοτέ: Νιουκάστλ

inner

Ένας ποδοσφαιριστής που... περιμένει στο ακουστικό του για να μάθει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και αν μη τι άλλο με εμπειρία από την Αγγλία, έστω κι αν φέτος τα πράγματα δεν κύλησαν όπως περίμενε. Έχουν δείξει γι 'αυτόν ενδιαφέρον από την Κίνα, αλλά... αναμένει «σειρήνες» από το Νησί.

Τιμ Κλόουζε: Νόριτς

inner

Ένας παίκτης που ήρθε τον Ιανουάριο από τη Βόλσμπουργκ και έπαιξε σε 22 παιχνίδια. Δεν έδειξε τον καλύτερό του εαυτό, όμως οι ομάδες που θα μάχονται για την παραμονή του χρόνου σίγουρα θα τον θέλουν.

Τζεορτζίνιο Βαινάλντουμ: Νιούκαστλ

inner

Πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 11 γκολ. Ήταν από τους σταρ του ολλανδικού πρωταθλήματος όταν έπαιζε στην Αϊνχόφεν. Η χρονιά του φέτος δεν ήταν καθόλου καλή και σίγουρα θα φύγει από την Νιουκάστλ.

Τζόρνταν Αγιού: Άστον Βίλα

inner

Πρώτος σκόρερ και αυτός για την ομάδα του με επτά γκολ. Είναι βέβαιο ότι θα πάει σε καλύτερη ομάδα. Το μόνο που απομένει να μάθουμε είναι εάν πάει σε κάποια από τις ομάδες της Premier League.

Νταρίλ Γιαμάατ: Νιούκαστλ

inner

Έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι έμπειρος και έχει παίξει 35 αγωνιστικές φέτος θα ήταν πολύ καλή επιλογή για πολλές ομάδες της μεγαλύτερης κατηγορίας στην Αγγλία.

Μούσα Σισσοκό: Νιούκαστλ

inner

Ευτύχισε να πάρει το περιβραχιόνιο προς το τέλος της σεζόν λόγω των τραυματισμών των Κρουλ και Κολοτσίνι. Με 39 γεμάτες αγωνιστικές και μια πολύ καλή φετινή χρονιά, ήδη τον κοιτάνε ομάδες από την Premier League, όπως η Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ.

Επιμέλεια: Γιώργος Βενιέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x