Αγγλία

Οι Άγγλοι στέλνουν τον Κόντε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Τον Αντόνιο Κόντε προσπαθεί να αποκτήσει για τον πάγκο της η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με σημερινό αποκλειστικό δημοσίευμα της «Sunday Express».

Τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα δίνουν και παίρνουν και στο παιχνίδι έχουν μπει και οι Άγγλοι. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής «Sunday Express», οι «μπλαουγκράνα» προσπαθούν να πείσουν τον Αντόνιο Κόντε, νυν τεχνικό και πιθανό πρωταθλητή με την Τσέλσι, να είναι ο επόμενος τεχνικός της ομάδας της Καταλονίας.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο Ιταλός προπονητής σκέφτεται σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο, αφού εδώ και ένα χρόνο ζει μόνος στο Λονδίνο, μιας και η γυναίκα και η κόρη του δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν ποτέ στη ζωή της Μεγάλης Βρετανίας.

Επιπλέον υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον ισχυρό άντρα της Τσέλσι, Αμπράμοβιτς, να προορίζει για προπονητή της ομάδας το φίλο του, Λεονίντ Σλούτσκι, πρώην τεχνικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Εθνικής Ρωσίας.

Ο 46χρονος Σλούτσκι, ζει από το Γενάρη στο Λονδίνο και είναι κοντά στο περιβάλλον του αφεντικού της Τσέλσι για πάνω από μία δεκαετία. Ο Σλούτσκι, μαθαίνει αγγλικά, ενώ μένει στο ξενοδοχείο της Τσέλσι και δίνει το παρών τόσο σε αγώνες, όσο και σε προπονήσεις της ομάδας.

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x