Stoiximan Super League

Οι αγώνες που θα δώσουν οι «μεγάλοι» χωρίς κόσμο

ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν… προίκα ποινή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών από το 2016-17 και τη νέα σεζόν πρέπει να δώσουν ματς χωρίς κόσμο. Ανάμεσά τους είναι και ντέρμπι.

Η κλήρωση της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης είχε ενδιαφέρον για έναν επιπλέον λόγο.

Το «Big-4» του πρωταθλήματος κουβαλάει τιμωρία από παρατράγουδα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της σεζόν 2016-17 και έχει να δώσει ματς χωρίς κόσμο στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός έχει, πλέον, προίκα ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών ύστερα από την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να σβήσει την τιμωρία που είχε για το ματς με τον Πλατανιά. Ο ΠΑΟΚ έχει επτά αγωνιστικές για τα πολύ άσχημα γεγονότα στο πλαίσιο του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Βόλο και η Ένωση είναι τιμωρημένη για τρεις αγωνιστικές για τον ίδιο αγώνα. Ο Παναθηναϊκός έχει ποινή μιας αγωνιστική λόγω της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τα play off της Super League.

Συγκεκριμένα…

Ο «δικέφαλος του Βορρά», που κουβαλάει τη μεγαλύτερη ποινή, είχε την τύχη με το μέρος του, καθώς δεν θα κληθεί να δώσει κάποιο μεγάλο ματς χωρίς κόσμος και θα αντιμετωπίσει σίγουρα Κέρκυρα (2η αγωνιστική), Παναιτωλικό (4η αγωνιστική), ΠΑΣ Γιάννινα (5η αγωνιστική), Λαμία (7η αγωνιστική), Αστέρα Τρίπολης (9η αγωνιστική), Ατρόμητο (11η αγωνιστική) κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και μια ομάδα στο Κύπελλο. Οπότε, την 14η αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό με κόσμο.

Η ΑΕΚ είναι η άτυχη της υπόθεσης, αφού θα παίξει εντός με Παναιτωλικό (1η αγωνιστική), ΑΕΛ (3η αγωνιστική) και Ολυμπιακό (5η αγωνιστική) χωρίς κόσμο.

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν με ΑΕΛ (1η αγωνιστική) και Αστέρα Τρίπολης (4η αγωνιστική) με άδειο το Καραϊσκάκη. Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό σε άδεια Λεωφόρο στην δεύτερη αγωνιστική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x