Κύπελλο Ελλάδας

Οι… άνετοι «δικέφαλοι» και η «μάχη» στην Κρήτη

Με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να έχουν το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου στην τσέπη, η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι η ρεβάνς του Πανιώνιου με τον ΟΦΗ.

Ώρα Κυπέλλου.

Με τις αναμετρήσεις γίνεται η αρχή στις ρεβάνς για τους «16» του Κυπέλλου και τα «φώτα» πέφτουν κυρίως «Γεντί Κουλέ», αλλά και σε ΟΑΚΑ-Τούμπα.
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον -έπειτα από τα σκορ στα πρώτα ματς- υπάρχει στο ματς (15:00) του ΟΦΗ των πολλών προβλημάτων με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με τους «κυανέρυθρους» να έχουν… κάβα το «καθαρό», αλλά και ανατρέψιμο 2-0 από τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θα αγωνιστεί δίχως τον Μανώλη Σιώπη που έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης. Στην αντίπερα όχθη ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους τραυματίες Περογαμβράκη, Μονιάκη, Λεάλ.

Με τα εισιτήρια ανά χείρας βρίσκονται οι «δικέφαλοι». Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 17:15 τα Τρίκαλα, τρεις εβδομάδες μετά το άνετο 5-1 στο «Καυτανζόγλειο» και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του εν όψει και της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή. Επιστρέφει ο Μακ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του για την κόκκινη που είχε δεχθεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με την αναμέτρηση (19:30) της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, που είναι η δεύτερη μέσα σε λίγα 24ωρα ανάμεσα στις δύο ομάδες και η τρίτη μέσα σε τρεις εβδομάδες. Ευκαιρίες σε παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να δώσει ο Μανόλο Χιμένεθ, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» έχουν το μαξιλαράκι του 4-0 από το Αγρίνιο. Ντεμπιούτο αναμένεται να κάνει ο Μοράν.

*Όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x