Ισπανία

Οι απαιτήσεις του Μπενίτεθ

Τον απόλυτο έλεγχο του ποδοσφαιρικού τμήματος ζητάει ο Ράφα Μπενίτεθ προκειμένου να πάει στη Ρεάλ, καθώς θέλει να έχει τον πρώτο λόγο τόσο στις μεταγραφές όσο και στην επιλογή του τεχνικού τιμ.

Μπορεί ο Ράφα Μπενίτεθ να βρίσκεται μια... ανάσα από το να αναλάβει τη Ρεάλ, ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένος να υπογράψει συμβόλαιο στη «βασίλισσα» χωρίς να θέσει τους όρους του.

Πέρα από τον οικονομικό τομέα, όπου φαίνεται να υπάρχει συμφωνία, ο Ισπανός θέλει να είναι το απόλυτο αφεντικό στα θέματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα, θέλει να έχει τον πρώτο λόγο στις μεταγραφές, τόσο στο ποιοι θα αποκτηθούν, όσο και στο ποιοι θα φύγουν, χωρίς να μπλέκεται στα... πόδια του η διοίκηση.

Παράλληλα, θέλει να φέρει μαζί του τους άμεσους συνεργάτες του από την Νάπολι, δηλαδή τους Πάκο Ντε Μιγκέλ (γυμναστής), Χάβι Βαλέρο (προπονητής τερματοφυλάκων) και Αντόνιο Γκόμεζ (αναλυτής).

Τέλος, έχει ένσταση και για τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, μετά την απομάκρυνση του Κάρλο Αντσελότι, ήθελε να επαναφέρει το συγκεκριμένο πόστο, το οποίο και είχε καταργήσει όταν στον πάγκο της ομάδας βρισκόταν ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο πρόεδρος των «μερένχες» βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Μόντσι (αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης) για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Μπενίτεθ όμως δε φαίνεται να συμφωνεί, καθώς θέλει να πάρει στη Μαδρίτη τον Ρικάρντο Μπιγκόν, ο οποίος έχει την αντίστοιχη θέση στη Νάπολι και αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x