Stoiximan Super League

Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα με τον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, αλλά και την παράδοση των δύο ομάδων, παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

#3 νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του με τον Πανιώνιο έχει ο ΠΑΟΚ, ενώ στο άλλο επικράτησε ο Πανιώνιος. Και στα τέσσερα ματς έχει σκοράρει μόνο η ομάδα που πήρε τη νίκη.

#2 αναμετρήσεις υπάρχουν σε επίπεδο Play Offs απέναντι στις δύο ομάδες και είναι οι περσινές, όπου ο ΠΑΟΚ πήρε δύο νίκες με σκορ 2-0 τόσο μέσα στη Νέα Σμύρνη, όσο και στην Τούμπα.

#3 γκολ στα περσινά Play Offs είχε ο Στέφανος Αθανασιάδης στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο, αφού σημείωσε τα δύο γκολ μέσα στην Τούμπα στο δεύτερο ματς, ενώ στο πρώτο είχε ανοίξει το σκορ στη Νέα Σμύρνη και ο Μακ ήταν εκείνος που έγραψε το τελικό 2-0.

#6 ματς έδωσαν ο ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο την σεζόν 2015-16 που είναι φυσικά και τα περισσότερα που έχουν δώσει σε μια περίοδο οι δύο ομάδες, αφού συναντήθηκαν για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, για το Κύπελλο Ελλάδος και τα Play Offs. H συγκομιδή του ΠΑΟΚ ήταν τρεις νίκες – δύο ισοπαλίες και μια ήττα στη Νέα Σμύρνη. Αυτή τη σεζόν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι ομάδες έχουν από μια νίκη με σκορ 1-0.

#57 αναμετρήσεις υπάρχουν συνολικά με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και ο Δικέφαλος έχει 44 νίκες – 9 ισοπαλίες – 4 ήττες. Η τελευταία νίκη της ομάδας της Νέας Σμύρνης ήταν στις 7 Σεπτεμβρίου 1985 στην Τούμπα και από τότε μέχρι σήμερα έχει καταφέρει σε επίπεδο πρωταθλήματος να πάρει ακόμη δύο ισοπαλίες, το 2000-01 με 1-1 (19’ Τετράτζε – 67’ Χασιώτης) και το 2006-07 με 1-1 (33’ Μίετσελ – 44’ Γουνδουλάκης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x