Γενικά

Οι Ασιατικοί Αγώνες η τελευταία ευκαιρία του Σον για να μην πάει φαντάρος!

Ο επιθετικός της Τότεναμ είναι ήδη στα προημιτελικά των Ασιατικών Αγώνων και ελπίζει σε διάκριση για να αποφύγει τη στρατιωτική θητεία στη Νότια Κορέα.

Το αστέρι της Τότεναμ από τη Νότια Κορέα, ο Σον Χιουνγκ-Μιν έχει μια τελευταία ευκαιρία για να μην αναγκαστεί να πάει φαντάρος. Ο Σον, είναι ήδη στα προημιτελικά των Ασιατικών Αγώνων στην Ινδονησία και ελπίζει σε διάκριση, όχι μόνο για να κάνει περήφανη τη χώρα του, αλλά για να παρακάμψει τους πολύ αυστηρούς στρατιωτικούς νόμους της Νότιας Κορέας.

Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει ένας Νοτιοκορεάτης ποδοσφαιριστής να αποφύγει το στρατό, είναι να καταφέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα με την εθνική του ομάδα. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αφού η Νότια Κορέα δεν τα κατάφερε πέρα από τη φάση των ομίλων. Τώρα ο Σον, αλλά και οι συμπαίκτες του, έχουν μια τελευταία ευκαιρία: στρατός τέλος μόνο αν κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο.

Η Τότεναμ έδωσε την άδεια στον παίκτη της να αγωνιστεί στο τουρνουά στους Ασιατικούς αγώνες, παρά το γεγονός ότι θα χάσει τις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, αφού δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν από την 1η Σεπτεμβρίου στην Αγγλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x