Euro 2016

Οι διαφορές στις 11άδες Γερμανίας και Ιταλίας σήμερα και στον ημιτελικό του Euro 2012!

Το sportfm.gr κάνει τη σύγκριση στις ενδεκάδες Γερμανίας και Ιταλίας, συγκριτικά με τον ημιτελικό που είχαν παίξει οι δύο αποψινοί αντίπαλοι στο Euro του 2012.

Με την άμυνα να παραμένει σχεδόν ίδια, αλλά όλη την υπόλοιπη ομάδα αλλαγμένη η Ιταλία του Αντόνιο Κόντε, σε σύγκριση με τον ημιτελικό που είχε δώσει κόντρα στην Γερμανία το 2012. Σε εκείνο τον ημιτελικό από τη σκουάντρα ατζούρα είχαν παίξει οι Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι και Κιελίνι. Βέβαια διαφορά υπάρχει και στο σχηματισμό μιας και η Ιταλία τότε είχε παραταχθεί με 4-1-3-2, ενώ σήμερα κατεβαίνει το κλασσικό 3-5-2.

Από την Γερμανία επτά ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί σε εκείνον τον ημιτελικό θ’ αρχίσουν βασικοί στο αποψινό παιχνίδι. Έξι ήταν βασικοί και ένας αναπληρωματικός από τον αγώνα της Βαρσοβίας στις 28 Ιουνίου του 2012. Ο Νόιερ, οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, Νόιερ και Χούμελς, ο Κροος με τον Κεντίρα, αλλά και ο Γκόμεζ βρίσκονταν στη βασική ενδεκάδα, ενώ στο ματς είχε περάσει σαν αλλαγή και ο Τόμας Μίλερ στο 71ο λεπτό. Πάντως και οι Γερμανοί είχαν επιλέξει τότε το 4-2-3-1. Οι Γερμανοί έχουν επιλέξει ένα σχήμα που μοιάζει περισσότερο 3-4-3 ή 3-4-2-1.

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x