Stoiximan Super League

Οι δηλώσεις Κούγια ώθησαν τον Τσιώλη στην έξοδο

Οι λόγοι που δεν θέλησε να συνεχίσει στην ΑΕΛ ο Σάκης Τσιώλης ήταν αρκετοί, αλλά αυτός που τον οδήγησε να πάρει την οριστική απόφαση για άμεση αποχώρηση ήταν οι δηλώσεις του Α. Κούγια. Διαβάστε γιατί.

Η είδηση του «διαζυγίου» ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Σάκη Τσιώλη αιφνιδίασε τον περισσότερο κόσμο, αλλά ο έμπειρος τεχνικός δεν πήρε και τόσο… ξαφνικά της συγκεκριμένη απόφαση, όπως φαίνεται.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο 57χρονος κόουτς, ο οποίος δεν δέχθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο και στη συνέχεια γνωστοποίησε στη διοίκηση ότι θέλει να λυθεί αυτό που ήταν σε ισχύ, δεν ένιωθε καλά στους «βυσσινί» το τελευταίο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, οι σχέσεις του με αρκετούς ποδοσφαιριστές δεν ήταν καλές πλέον. Ωστόσο, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια, όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα.

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε ότι με την πώληση του Κώστα Πλέγα την εποχή που ήταν στην Παναχαϊκή ηρέμησαν οι σχέσεις του με τον Ολυμπιακό και ότι αυτό το στοιχείο βοήθησε στο να προβιβαστεί την περυσινή σεζόν η ΑΕΛ στη Super League. Αυτές οι δηλώσεις δεν ήχησαν καλά στα αυτιά του Σάκη Τσιώλη, που ήταν στον πάγκο της ομάδας της Λάρισας σχεδόν στα 3/4 της σεζόν και θεωρεί ότι αδικείται η προσπάθεια που έκανε με αυτό το σχόλιο.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά το θέμα του διαδόχου του στον πάγκο της ΑΕΛ, φαβορί με τα τωρινά δεδομένα, μοιάζει ο Γιώργος Κούτσης (ο Θοδωρής Βουτυρίτσας ανέλαβε προσωρινά) και πρόκειται να βρεθεί στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x