Stoiximan Super League

Οι δύο δρόμοι του Αλαφούζου

Ο Γιάννης Αλαφούζος μοιάζει σε απόγνωση μετά τα δυσάρεστα γεγονότα στο ντέρμπι και έχει δύο λύσεις στο μυαλό του σχετικά με το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Το… αδιέξοδο του Γιάννη Αλαφούζου και οι δύο δρόμοι που έχει μπροστά του.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δείχνει να βρίσκεται σε απόγνωση μετά τα δυσάρεστα γεγονότα στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, το οποίο διεκόπη και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με το σκορ στο 0-1 με το τέρμα του Γκερέρο.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη «Live Sport» περνάνε δύο λύσεις από το μυαλό του ισχυρού άνδρα των «πράσινων».

1)Άμεση αποχώρηση από την ΠΑΕ, αφού πρώτα κλείσει θετικά το θέμα της αδειοδότησης στα τέλη Μαρτίου, αναλαμβάνοντας τις υποχρεώσεις που του αναλογούν και αφήνοντας τις μετοχές του, για παράδειγμα σε ένα δικηγορικό γραφείο. Γνωρίζει βέβαια ότι σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να επικρατήσει… χάος, διότι αυτήν τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι χειροπιαστό για τη διάδοχη κατάσταση.

2) Παραμονή στον σύλλογο και σκλήρυνση της στάσης απέναντι σε μερίδα οπαδών σαν κι αυτούς που πρωταγωνίστησαν στη βραδιά ντροπής στο ΟΑΚΑ. Δηλαδή, για παράδειγμα σκέφτεται να σταματήσει να δίνει εισιτήρια στους οργανωμένους οπαδούς και να μην ανοίγει η θύρα που τους φιλοξενεί. Παράλληλα, σε αυτό το ενδεχόμενο η ΠΑΕ θα εκδώσει φθηνότερα οικογενειακά διαρκείας που θα απευθύνονται στην πλατιά μάζα των Παναθηναϊκών. Γνωρίζει, βέβαια, ότι με μια τέτοια απόφαση θα φούντωνε ακόμη περισσότερο η κόντρα με εκείνους που δεν τον θέλουν στην ΠΑΕ. Επιπλέον, θεωρεί ότι ο ίδιος δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο αφού τον βρίζει συνέχεια ο κόσμος.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν κρύβει ότι αν η επιλογή ήταν απλή θα προτιμούσε να φύγει… χθες από την ομάδα. Άλλωστε, το έχει κάνει σαφές με τη στάση του όλον αυτόν τον καιρό. Θεωρεί, πάντως, ότι ο σκοπός όσων έκαναν επεισόδια στο ντέρμπι ήταν να τον εξωθήσουν στην έξοδο.

«Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω δηλώσει ότι θέλω να φύγω από τον Παναθηναϊκό. Ήθελα και θέλω να βρεθεί λύση, να πάρει την ΠΑΕ κάποιος άλλος. Όμως ποιος άνθρωπος θα έρθει να πάρει την ομάδα με όλα αυτά που γίνονται; Και αν φύγω και δεν υπάρξει άλλος, τι θα γίνει; Θα διαλυθεί ο Παναθηναϊκός, θα πέσει στη Γ’ Εθνική. Ξέρουν αυτοί που τα κάνουν όλα αυτά τι σημαίνει να πέσει ο Παναθηναϊκός στη Γ’ Εθνική;», ανέφερε χθες (18/03) μιλώντας στους συνεργάτες του, όπως αναφέρει η «Live Sport».

Σε ό,τι αφορά τα δυσάρεστα γεγονότα της Κυριακής σχολίαζε μεταξύ άλλων: «Δεν γίνεται να είμαι ιδιοκτήτης ενός άρρωστου πράγματος που είναι “μπάτε σκύλοι αλέστε” και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των παικτών μας, αλλά και των ομάδων που φιλοξενούμε στο γήπεδό μας. Και αν αύριο, μεθαύριο σκοτωθεί κάποιος άνθρωπος, τι θα γίνει; Δεν γίνεται να μας καταστρέφουν κάθε ελπίδα για την 5η θέση, να διαλύουν τη σπουδαία προσπάθεια προπονητή και ποδοσφαιριστών, να μας οδηγούν και πάλι σε βαρύτατες ποινές αφαίρεσης βαθμών, σε κεκλεισμένων, σε πρόστιμα, σε απώλειες εκατομμυρίων. Οι συνέπειες της καταστροφής είναι πολυεπίπεδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x