Stoiximan Super League

Οι έντεκα της φιέστας του Ολυμπιακού

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει για τις σκέψεις του Μάρκο Σίλβα για το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καλλονή στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός θα πανηγυρίσει αύριο στο “Καραϊσκάκη” την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος της ιστορίας του (και 18ου τα τελευταία είκοσι χρόνια), καθώς μετά το παιχνίδι με την Καλλονή θα πραγματοποιηθεί η απονομή της κούπας στους Πειραιώτες.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Πριν βεβαίως τη φιέστα υπάρχει το τελευταίο ματς της φετινής σούπερ λίγκα για την ομάδα του Πειραιά και ο Μάρκο Σίλβα έχει ζητήσει από τους παίκτες του, να έχουν διάθεση και να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο που θα γεμίσει τις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά ανακοίνωσε μετά τη σημερινή προπόνηση την αποστολή των “ερυθρόλευκων” και το πιθανότερο σχήμα για τον Ολυμπιακό είναι το ακόλουθο.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο, στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής θα παίξει ο Ελαμπντελαουί και στόπερ θα είναι ο Σιόβας με τον Ντα Κόστα. Στο αριστερό άκρο της άμυνας των Πειραιωτών θ' αγωνιστεί ο Αρτούρ Μαζουάκου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον άξονα της μεσαίας γραμμής, Ζντίελαρ και Κασάμι αναμένεται να είναι στην αρχική εντεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδος, ενώ μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου θα είναι ο Φορτούνης. Στα δύο άκρα της επίθεσης Ντουρμάζ και Πάρντο είναι αυτοί που έχουν το προβάδισμα ενώ σέντερ φορ θα είναι ο Ιντέγε.

Ο μεγάλος στόχος του Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, έχοντας 17 γκολ και κανείς δεν είναι σε θέση ν' απειλήσει τον μέσο του Ολυμπιακού σε ότι έχει να κάνει με την κατάκτηση της κορυφής στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Φορτούνης θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν έχοντας πετύχει 20 γκολ και αυτό σημαίνει πως για να τα καταφέρει, θα πρέπει να πετύχει χατ τρικ απέναντι στην Καλλονή. Το ματς δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η αντίπαλος των “ερυθρόλευκων” έχει υποβιβαστεί και ο διεθνής άσος της ομάδας του λιμανιού θα προσπαθήσει να πετύχει το στόχο του.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της τριακοστής αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο Φορτούνης θα είναι και ο πρώτος στις ασίστ της φετινής λίγκας, καθώς ο άσος του Ολυμπιακού έχει τρεις περισσότερες από τον Μπουμάλ του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x