Stoiximan Super League

Οι εκλεκτοί Ουζουνίδη για Απόλλωνα – Προπονήθηκε ο Βιγιαφάνιες!

Έξι απουσίες μετρά ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου ο Παναθηναϊκός ψάχνει την «αναγέννηση». Την πρώτη του… κανονική προπόνηση μετά από μήνες έκανε ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Με ένα… άκρως ευχάριστο νέο ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει στο φινάλε της περσινής σεζόν ο Λούκας Βιγιαφάνιες προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες.

Κάτι που επιβεβαιώνει πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση. Άλλωστε από θέμα φυσικής κατάστασης είναι μια χαρά και το μόνο που του λείπει είναι αγωνιστικός ρυθμός, κάτι που θα το βρει σταδιακά…

Από ‘κει και πέρα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την πράσινη αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου το τριφύλλι καλείται –επιτέλους- να πάρει μία νίκη και να αφήσει… πίσω του όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κουλιμπαλί, Καμπέσας, Μολέδο, Τζανδάρη, Βιγιαφάνιες και Ρέις.

Αναλυτικά η αποστολή: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Σιλά, Στάικος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Λουτσιάνο, Άλτμαν, Τσάβες, Μολίνς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x