Stoiximan Super League

Οι «εκλεκτοί» του Χιμένεθ για Ατρόμητο

Έτοιμη για Ατρόμητο η ΑΕΚ! Από 18 παίκτες αποτελείται η αποστολή της Ένωσης για το ματς με τους «μπλε». Μέσα ο Τσόσιτς, εκτός Τρίστανσον-Τσινγκρίνσκι. Δείτε αναλυτικά τους «εκλεκτούς» του Ισπανού.

Και τώρα Ατρόμητος.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Δευτέρας (23/10, 19:30) κόντρα στους Περιστεριώτες για την 8η αγωνιστική της Super League.

Στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τον εν λόγω αγώνα είναι ο Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος έλειψε το τελευταίο χρονικό διάστημα (είχε και τιμωρία λόγω του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό), αλλά προπονήθηκε κανονικά την Κυριακή. Η αποστολή αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές και ανάμεσα τους δεν είναι οι Άρνορ Τρίστανσον, Αϊστρίτ Αϊντάρεβιτς, Παναγιώτης Κονέ και Βινίσιους.

H αποστολή αποτελείται από τους: Ανέστη, Τσιντώτα, Μπακάκη, Γκάλο, Λαμπρόπουλο, Τσόσιτς, Τζανετόπουλο, Λόπες, Χριστοδουλόπουλο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Κλωναρίδη, Πατίτο, Μπακασέτα, Λιβάγια και Αραούχο.

inner

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υποβλήθηκε χθες σε ακτινογραφία στο χέρι του. Του αφαιρέθηκε και ο υπόλοιπος γύψος και για πρώτη φορά προπονήθηκε μόνο με τον προστατευτικό νάρθηκα. Ο Παναγιώτης Κονέ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Όλα δείχνουν πως ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να κάνει κάποιες αλλαγές τόσο σε πρόσωπα όσο και σχήμα για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Εκτός από τον Τσόσιτς που επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ τον Λαμπρόπουλο, ως δεξί μπακ θα αγωνιστεί o Μπακάκης και στα αριστερά θα είναι ο Λόπες. Φανέλα βασικού πάντως διεκδικεί και ο Τζανετόπουλος. Σιμόες, Γαλανόπουλος και Γιόχανσον «παλεύουν» για δύο θέσεις στα χαφ, με τους δύο πρώτους να προβάλλουν ως φαβορί.

Στην επίθεση αναμένεται να βρεθούν οι Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο και Λιβάια, όμως τις δικές τους πιθανότητες να ξεκινήσουν έχουν οι Κλωναρίδης και Μπακασέτας. Σε αυτή την περίπτωση θα μείνει εκτός ένας εκ των Λάζαρου και Λιβάγια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x