Stoiximan Super League

Οι «εκπλήξεις» του Σίλβα

Πολλές εκπλήξεις από τον Μάρκο Σίλβα στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τα Χανιά. Στην αποστολή παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα εκτός έδρας τα Χανιά, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των “16” του Κυπέλλου και οι “ερυθρόλευκοι” ολοκλήρωσαν με την πρωινή προπόνηση στου Ρέντη, την προετοιμασία του για το ματς με την ομάδα της Κρήτης.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες δίνει την ευκαιρία στον Μάρκο Σίλβα, να κάνει πολλές αλλαγές στο αυριανό παιχνίδι και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ.

Τούτο άλλωστε φαίνεται και από την αποστολή των “ερυθρόλευκων” για την αυριανή αναμέτρηση στα Χανιά, την οποία ανακοίνωσε ο Σίλβα μετά το τέλος της προπόνησης.

Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος επιφύλασσε κι εκπλήξεις καθώς συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ερνάνι που είναι μιαν “ανάσα” από την αποχώρηση του απ' του Ρέντη, αλλά και τους Μανιάτη, Πουλίδο.

Ο 38χρονος κόουτς του Ολυμπιακού προτίμησε ν' αφήσει εκτός τους Φορτούνη, Ντομίνγκες, Ρομπέρτο αλλά και τον Ντα Κόστα, ο οποίος δεν τα πήγε καλά στο ματς με τον Πανιώνιο.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός έμεινε ο Μποτία, που δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα αλλά και ο Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός έκανε προπόνηση με τους συμπαίκτες του αλλά ο Σίλβα έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει τη χρησιμοποίηση του διεθνούς μπακ στο αυριανό ματς με τα Χανιά.

Η αποστολή των πρωταθλητών για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου είναι η εξής:

Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μανιάτης, Πάρντο, Πουλίδο, Σάλιακας, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντίελαρ.

Οι Πειραιώτες θ' αναχωρήσουν το απόγευμα με προορισμό την Κρήτη και όπως κάθε φορά που οι “ερυθρόλευκοι” επισκέπτονται το νησί, έτσι και σήμερα, αναμένεται να τύχουν “θερμής” υποδοχής από οπαδούς της ομάδας.

Σχετικά με την απουσία του Φινμπόγκασον από την αποστολή του Ολυμπιακού, τώρα, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Ισλανδό επιθετικό να παραπονέθηκε ότι νιώθει ενοχλήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x