Stoiximan Super League

Οι «εξηγήσεις» Λεμονή-Φορτούνη στους οπαδούς του Ολυμπιακού

Τι είπαν ο Τάκης Λεμονής και ο Κώστας Φορτούνης στους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στου Ρέντη, σε μία προσπάθεια να… αφυπνίσουν τους ποδοσφαιριστές.

Τις ευθύνες για την κακή εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα ανέλαβαν εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας ο Τάκης Λεμονής και ο Κώστας Φορτούνης, στις συζητήσεις που είχαν με τους οργανωμένους οπαδούς που βρέθηκαν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στου Ρέντη.

«Γνωρίζετε πολύ καλά ποιός είμαι και τι σημαίνει η ομάδα για μένα. Έχετε δίκιο να μην είστε ευχαριστημένοι. Εγώ και οι παίκτες μας έχουμε τις ευθύνες μας. Ούτε εμείς είμαστε ικανοποιημένοι και προσπαθούμε να το αλλάξουμε όλο αυτό. Θα παλέψουμε σκληρά για να δείτε και πάλι τον Ολυμπιακό που θέλουμε όλοι αλλά θέλετε να βλέπετε και εσείς. Για όλους μας είναι μία δύσκολη κατάσταση αυτή», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός.

Από τη μεριά του, ο διεθνής μεσοεπιθετικός εκπροσώπησε ως αρχηγός τους συμπαίκτες του και τόνισε πως όλοι δουλεύουν για το καλό της ομάδας: «Γνωρίζουμε καλά ότι δεν έχουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που πρέπει και που θέλουμε και θέλετε και εσείς. Ξέρουμε καλά πως ο κόσμος είναι δίπλα μας και εσείς φυσικά το ίδιο και ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε και άλλο για να διορθώσουμε αυτά που δεν πάνε καλά».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την Κυριακή ο Φορτούνης να «κλείσει» στα αποδυτήρια τους συμπαίκτες του και να τους δώσει να καταλάβουν τη σημασία που έχει για όλους η επιστροφή της ομάδας στις νίκες αλλά και στις καλές εμφανίσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x