Champions League

Οι ενδεκάδες στο Γιουβέντους-Ρεάλ

Η πρώτη τιτανομαχία είναι… προ των πυλών! Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (Γιουβέντους) και Κάρλο Αντσελότι (Ρεάλ Μαδρίτης). Μία έκπληξη για τους Ιταλούς.

Με τους… αναμενόμενους έντεκα θα παραταχθεί στο Τορίνο η Ρεάλ Μαδρίτης, με μια έκπληξη η Γιουβέντους, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Champions League (21:45, Novasports2, www.sport-fm.gr).

Ο φιλοξενούμενους, Αντσελότι άφησε στον πάγκο τον Τσιτσαρίτο, όπως αναμενόταν και θα παίξει μπροστά με πιο… ελεύθερους τους Κριστιάνο, Μπέιλ, Χάμες. Σε ρόλο αμυντικού χαφ ο Σέρχιο Ράμος, κάτι που δοκίμασε ο Ιταλός τεχνικός και τις προάλλες στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Απ’ την άλλη, ο Αλέγκρι παίζει με Μοράτα-Τέβεζ στην επίθεση, κατεβάζει την ομάδα του με τέσσερις στην άμυνα (Λιχτστάιντερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά), ενώ η έκπληξη έχει να κάνει στο γεγονός πως έμεινε εκτός ο Περέιρα και μπήκε στην ενδεκάδα ο… άσημος Στουράρο.

Υπενθυμίζεται πως η «Κυρία» έχει τις απουσίες των Πογκμπά, Κάσερες, Ασαμόα, ενώ η «βασίλισσα» αυτές των Μόντριτς, Μπενζεμά και του Κεντίρα (που δεν υπολογίζεται).


Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο, Πίρλο, Βιδάλ, Στουράρο, Τέβεζ, Μοράτα

Στον πάγκο: Στοράρι, Μπαρτζάλι, Παντόιν, Πέπε, Περέιρα, Γιορέντε, Μάτρι

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Ρονάλντο, Κρόος, Χάμες, Μπέιλ, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Ίσκο

Στον πάγκο της Ρεάλ: Νάβας, Κοεντράο, Τσιτσαρίτο, Λούκας Σίλβα, Αρμπελόα, Χεσέ, Ιγιαραμέντι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x