Euro 2016

Οι ενδεκάδες στο Πορτογαλία-Γαλλία

Δείτε τις επιλογές του Φερνάντο Σάντος και του Ντιντιέ Ντεσάν για τον μεγάλο τελικό του Euro (22:00).

Με αναμενόμενα πρόσωπα και δίχως εκπλήξεις παρατάσσονται Πορτογαλία και Γαλλία στον τελικό του Euro (22:00, sport-fm.gr και ΣΠΟΡ FM 94,6).

Οι Πέπε (κέντρο της άμυνας) και Γουίλιαμ Καρβάλιο (αμυντικό χαφ) επανέρχονται στην αρχική σύνθεση των Ιβήρων του Φερνάντο Σάντος, ενώ για τους οικοδεσπότες τρικολόρ, παίζουν οι ίδιοι έντεκα που ξεκίνησαν και απέναντι στην Γερμανία.

Για την Πορτογαλία (4-1-3-2), κάτω από την εστία ο Ρουί Πατρίτσιο, δεξί μπακ ο Σεντρίκ, αριστερό ο Γκερέιρο και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Πέπε-Φόντε. Ο Καρβάλιο θα είναι ο καθαρός κόφτης με τριάδα μπροστά τους Ρενάτο Σάντσες, Άντριεν Σίλβα και Ζοάο Μάριο. Στην επίθεση θα βρεθούν οι Ρονάλντο και Νάνι.

Πορτογαλία: Ρουί Πατρίτσιο, Πέπε, Φόντε, Γκερέιρο, Ρονάλντο, Ζοάο Μάριο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ρενάτο Σάντσες, Νάνι, Σεντρίκ, Άντριεν Σίλβα

Όσον αφορά την Γαλλία και το 4-4-2 του Ντεσάν, ο Γιορίς θα είναι τερματοφύλακας, ο Εβρά αριστερό μπακ, ο Σανιά δεξί και στην «καρδιά» της άμυνας οι Ουμτιτί και Κοσιελνί. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Παγέ, στο άλλο φτερό ο Σισοκό και στον άξονα οι Πογκμπά-Ματουιντί. Ο Γκριζμάν με τον Ζιρού θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, με τον πρώτο να κινείται σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Γαλλία: Γιορίς, Εβρά, Γκριζμάν, Παγέ, Ζιρού, Ματουιντί, Πογκμπά, Σισοκό, Σανιά, Κοσιελνί, Ουμτιτί

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x