Stoiximan Super League

Οι επόμενοι «εκλεκτοί» του Σίλβα

Επιμένει… πορτογαλικά ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος μετά την απόκτηση του Φιγκέιρας, φέρεται να ενδιαφέρεται για τις περιπτώσεις του Τζέφερσον και του Σεμέδο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στη λίστα και ο Ζοσουέ.

Ποδοσφαιριστές που γνωρίζει ο ίδιος προσωπικά φαίνεται πως έχει εισηγηθεί ο Μάρκο Σίλβα στη διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία χθες ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Την ώρα που στην Πορτογαλία επιμένουν πως η Πόρτο δείχνει αποφασισμένη να πληρώσει τον Ολυμπιακό και τη ρήτρα του 39χρονου προπονητή με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, προέκυψαν δύο νέα ονόματα που ξέρει ο Πορτογάλος τεχνικός από τα «λιοντάρια».

Σύμφωνα λοιπόν με τη Live Sport, στο μεταγραφικό στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκονται ο 22χρονος Πορτογάλος στόπερ, Ρούμπεν Σεμέδο, και ο 27χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, Τζέφερσον.

Ο Σεμέδο θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του πορτογαλικού πρωταθλήματος και μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στη Βιτόρια Σετούμπαλ επέστρεψε στην Σπόρτινγκ και είχε 14 συμμετοχές με τον Ζόρζε Ζέσους.

Ο Τζέφερσον τώρα αποτελεί προσωπική ανακάλυψη του Σίλβα, όμως φέτος έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα των λιονταριών, λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα «Γαύρος» υποστηρίζει πως ένας από τους υποψηφίους στόχους του Ολυμπιακού είναι ο επίσης Πορτογάλος, Φιλίπε Πεσκέιρα Ζοσουέ.

inner

Πρόκειται για αριστεροπόδαρο κυνηγό, που μπορεί να παίξει και ως «δεκάρι», ανήκει στην Πόρτο και φέτος αγωνίστηκε από πέρσι ως φέτος τον Γενάρη με τη μορφή δανεισμού στην τουρκική Μπούρσασπορ και μετά στην Μπράγκα.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα «Goal News» υποστηρίζει πως στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Αντερλάν Σάντος, ο οποίος είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες και πέρσι.

inner

Ο Σάντος είναι 27 ετών, Βραζιλιάνος στην καταγωγή, και είναι αμυντικός.

* Εν τω μεταξύ, ο Τσόρι φέρεται να επιθυμεί να συνεχίσει για άλλον έναν χρόνο στον Ολυμπιακό, την ώρα που υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες των ΗΠΑ και του Μεξικού για εκείνον. Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Αργεντινός άσος θα συναντηθεί σύντομα με τη διοίκηση του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x