Κύπελλο Ελλάδας

Οι ευκαιρίες του Περέιρα

Εκτεταμένο rotation θα κάνει ο Βίτορ Περέιρα στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη (18:30). Ποιους άφησε εκτός και σε ποιους δίνει ευκαιρίες ο Πορτογάλος προπονητής.

Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης… Ο Ολυμπιακός απομένει απλώς να τσεκάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου και ο επαναληπτικός ημιτελικός της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Φάληρο είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ο Βίτορ Περέιρα θα αξιοποιήσει το παιχνίδι αυτό για να δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες και να ξεκουράσει άλλους. Πέραν των τραυματιών Μποτία, Γιαννούλη (θεραπεία) και Μανιάτη (πρόγραμμα αποκατάστασης), ο Πορτογάλος προπονητής αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής και τους Μέγιερι, Σαντάνα, Αφελάι, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Μήτρογλου και Κασάμι.

Η αποστολή που επέλεξε αποτελείται από τους εξής παίκτες: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Ντομίνγκες, Βούρος, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Λάτσι, Εντινγκά, Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Ντοσεβί, Φορτούνης, Σιόβας, Μπουχαλάκης, Σαλίνο, Χάρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x