Stoiximan Super League

Οι ευχές και το αφιέρωμα του ΠΑΟΚ στον Χαρίση

Τα καλύτερα εύχεται στον Χάρη Χαρίση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή τα 21α του γενέθλια, κάνοντας μια μίνι-αναδρομή στην επαγγελματική του καριέρα του.

Τις ευχές της για τα σημερινά του γενέθλια κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Χάρη Χαρίση, καθώς ο πρώην μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα κλείνει τα 21 χρόνια ζωής. Παράλληλα, του ετοίμασε ένα μίνι αφιέρωμα μέσω της ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά

Χρόνια Πολλά Χάρη

Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Χάρη Χαρίση, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 21, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το βιογραφικό του νεαρού άσου Είναι μόλις 21 ετών, αλλά έχει προλάβει να καταγράψει τρεις επαγγελματικές σεζόν στην μικρή, αλλά ραγδαία εξελισσόμενη ως τώρα καριέρα του. Γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Χάρης Χαρίσης , πέρασε από όλα τα μικρά τμήματα του ΠΑΣ πριν βρεθεί πολύ νωρίς στην πρώτη ομάδα.

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε ηλικία 18 ετών. Πρώτος του αντίπαλος; Ο ΠΑΟΚ, στις 02.06.2013 για τα Play Offs της Super League. Ο Χαρίσης έχει αγωνιστεί ως δεξιός χαφ κι ως επιτελικός μέσος, ωστόσο, ο Γιάννης Πετράκης τον χρησιμοποίησε ως αμυντικό χαφ προκειμένου να έχει περισσότερο χώρο για να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω και δικαιώθηκε. Την σεζόν 2014-15 ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτέλεσε την αποκάλυψη του ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκαναν τον ΠΑΟΚ να σπεύσει και να τον αποκτήσει. Μετά από ένα δύσκολο πρώτο διάστημα όπου αντιμετώπισε τραυματισμούς, ο Χαρίσης επέστρεψε και άρχισε να δικαιώνει τους ανθρώπους που τον έφεραν στον Δικεφάλο. Μάλιστα δύο μέρες πριν κλείσει τα 21 κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά στην Super League. Αντίπαλος; Η πρώην ομάδα του, ο ΠΑΣ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x