Stoiximan Super League

Οι φοβερές ατάκες των οπαδών της ΑΕΚ και η απάντηση του Αραούχο! (video)

Oι οπαδοί της ΑΕΚ, που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο της ομάδας, έκαναν πέσιμο-αγάπης στον Σέρχιο Αραούχο. Δείτε τι του είπαν και τι τους απάντησε ο Αργεντινός για το μέλλον του.

Παρά το μικρό διάστημα της παρουσίας του στην ΑΕΚ, οι σχέσεις του Σέρχιο Αραούχο με τους οπαδούς της ομάδας είναι πολύ δυνατές. Το ματς της Νέας Σμύρνης ήταν το τελευταίο του Αργεντινού με την φανέλα της Ένωσης αφού πρέπει να επιστρέψει στη Λας Πάλμας.

Οι περίπου 20 οπαδοί που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο για να δώσουν συγχαρητήρια στην ομάδα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ, δεν γινόταν να μην μιλήσουν με τον «El chino»: «Σε ευχαριστούμε για όλα. Μακάρι η αγάπη μας για σένα να μεταφραζόταν σε χρήμα για να πληρώναμε εμείς τη Λας Παλμας και το συμβόλαιο σου. Μακάρι να μείνεις για να κανεις τις καρδιές μας να χτυπάνε δυνατά».
Ενώ στην προσπάθειά τους για να τον «τσιτώσουν» και να προσπαθήσει κι αυτός με τον τρόπο του να πιέσει ώστε να επιστρέψει στην ΑΕΚ του είπαν: «Δεν έζησες τίποτα μπροστά σε αυτό που θα ζήσεις του χρόνου».


«Σας ευχαριστώ πολύ, να ξέρετε ότι ξέρω να εκτιμώ αυτά που μου δώσατε και θα κάνω το παν για να μείνω», τους υποσχέθηκε από την μεριά του ο Αραούχο ο οποίος πήρε και μερικά αναμνηστικά της Original.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x