Euro 2016

Οι Γερμανοί… ήρθαν!

Αυτό που έμοιαζε αυτονόητο για τους ίδιους, πριν την κλήρωση, το πέτυχαν μετ? από 7 αγωνιστικές. Οι Γερμανοί νίκησαν 3-1, μετά από ματσάρα, τους Πολωνούς στην Φρανκφούρτη και ανέβηκαν στην κορυφή.

Αυτό που πριν την κλήρωση έδειχνε εύκολο για την Γερμανία, κατάφερε να το κάνει πράξη στην 7η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2016. Η ομάδα του Λεβ επικράτησε 3-1 στην Φρανκφούρτη απέναντι στην Πολωνία και πήρε την θέση της στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Οι γηπεδούχοι με τα γρήγορα τέρματα των Μίλερ (12’) και Γκέτσε (19’), έδειχναν πως θα είχαν πολύ εύκολο έργο, όμως τελικά η ομάδα του Ναβάλκα τους… έβγαλε το λάδι. Στο 36ο λεπτό ο Λεβαντόφσκι τελείωσε εξαιρετικά την πανέμορφη αντεπίθεση των Πολωνών και το παιχνίδι πήρε φωτιά. Η μπάλα ήταν πάνω κάτω και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Μάνουελ Νόιερ έβαλε «μπλόκο» στους αντίπαλους επιθετικούς. Τελικά, νικητές στην… ρώσικη ρουλέτα ήταν οι Γερμανοί, που με το δεύτερο τέρμα του Μάριο Γκέτσε «κλείδωσαν» το τρίποντο.

Γιβραλτάρ – Ιρλανδία 0-4
Στεγνό καθάρισμα για τους Ιρλανδούς στο Γιβραλτάρ. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν… προπόνηση 4-0 στην έδρα της πιο αδύναμης ομάδας του γκρουπ, επικρατώντας με σκορ . Έτσι, ανέβηκαν στην 3η θέση, απέχοντας 2 βαθμούς από την Πολωνία.

Γεωργία – Σκωτία 1-0
Τα έκαναν… μαντάρα οι Σκωτσέζοι στην Τιφλίδα. Οι παίκτες του Στράχαν γνώρισαν οδυνηρή ήττα, 1-0, από τους μαχητικούς Γεωργιανούς και έπεσαν στην 4η θέση.

Αναλυτικά η 7η αγωνιστική

Παρασκευή 04/09

Γεωργία – Σκωτία 1-0
(37’ Καζαϊσβίλι)

Γερμανία – Πολωνία 3-1
(12’ Μίλερ, 19’, 82’ Γκέτσε – 36’ Λεβαντόφσκι)

Γιβραλτάρ –Ιρλανδία 0-4
(26’ Κρίστι, 49’, 51’ Κιν, 79’ Λονγκ)

Η επόμενη (8η):
Δευτέρα 07/09
Πολωνία – Γιβραλτάρ
Ιρλανδία – Γεωργία
Σκωτία – Γερμανία

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x