Stoiximan Super League

Οι «γρίφοι» του Λουτσέσκου

Δύο – τρεις θέσεις στην ενδεκάδα με την οποία προτίθεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Βασιλεία προβληματίζουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τη Βασιλεία, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν τους Ελβετούς στην Τούμπα, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής σεζόν και όλοι θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από την πλευρά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δουλεύει εδώ και αρκετό καιρό, έχοντας το μυαλό του στους συγκεκριμένους αγώνες και στόχο ο «Δικέφαλος του Βορρά» να μπει στους ομίλους του Champions League.

Η λογική λέει πως θα πάει με… περσινή συνταγή, ώστε να αποφευχθούν τυχόν πειράματα που θα κοστίσουν στην ομάδα του την πολυπόθητη πρόκριση.

Οι θέσεις που «πονοκεφαλιάζουν» τον Ρουμάνο κόουτς είναι εκείνες του δεξιού ακραίου (Ζαμπά ή Λημνιός) και του αριστερού ακραίου (Ουάρντα ή ένας εκ των Λάμπρου – Ελ Καντουρί).

Φαβορί δείχνει ο Αιγύπτιος μαζί με τον Λημνιό, ενώ σε οργανωτή θα αναλάβει ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Μαουρίσιο με τον Κάνιας, ενώ σημαντικές λύσεις μπορεί να προσφέρει προερχόμενος από τον πάγκο ο Σάχοφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x