Stoiximan Super League

Οι μεταγραφές και οι… μικροί του Ατρόμητου

Ο βασικός μεταγραφικός σχεδιασμός του Ατρόμητου έχει ήδη υλοποιηθεί, αλλά απομένουν δύο κινήσεις… ενδεκάδας. Ποιοι είναι οι στόχοι για τη θέση του τερματοφύλακα και του αμυντικού χαφ.

Μετά και τη μεταγραφή του Θόδωρου Βασιλακάκη, ο Ατρόμητος έφτασε αισίως τις 6 ανακοινώσεις για τη νέα σεζόν, καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό τα κενά που είχαν προκύψει από τις αποχωρήσεις, ωστόσο η δραστηριότητά του δεν πρόκειται να σταματήσει.

Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες θα πραγματοποιήσουν σίγουρα άλλες δύο κινήσεις, μία που θα αφορά τον βασικό τερματοφύλακα και μία για τον βασικό αμυντικό χαφ.

Πρώτος στόχος για τη θέση του γκολκίπερ είναι ο Σωκράτης Διούδης.

Τα δεδομένα στη συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό τη Δευτέρα, όταν και θα υπάρξει απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο για την κατηγορία την οποία θα αγωνίζεται ο Άρης τη νέα περίοδο. «O Σωκράτης ήταν ο καλύτερος παίκτης του Άρη την προηγούμενη σεζόν. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Αν έρθει μία πρόταση στον Διούδη και είναι η ομάδα στη Β΄, γιατί στην Α’ δεν το συζητάμε, μπορεί να συνεχίσει κάπου αλλού. Αν δεν ικανοποιηθεί η ομάδα, τελειώσαμε, θα συνεχίσει. Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή για τον Διούδη», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του τεχνικού διευθυντή του Άρη, Παύλου Μυροφορίδη, που αντικατοπτρίζει και απόλυτα την πραγματικότητα.

Οι όποιες συζητήσεις έχουν υπάρξει μέχρι τώρα ανάμεσα σε Ατρόμητο και Άρη είναι σε θεωρητικό επίπεδο και με τη λογική ότι ακόμα δεν είναι σίγουρο σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται. Εφόσον, ξεκαθαρίσει αυτό τη Δευτέρα, ο Ατρόμητος θα θελήσει να μπει στο… ζουμί προσπαθώντας να βρει τη φόρμουλα συμφωνίας. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι ο παίκτης αντιμετωπίζει με καλό μάτι να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι, αφού θέλει να αγωνιστεί οπωσδήποτε στη Super League, θέλει να αγωνιστεί εκ νέου σε ομάδα της Αθήνας και σε ομάδα με προφανείς στόχους όπως ο Ατρόμητος.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του αμυντικού χαφ, ο Ατρόμητος έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες η ενίσχυση θα έρθει από το εξωτερικό. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να προκριθούν λύσεις που έχει προτείνει ο Νταμίρ Κάναντι.

Το ρόστερ του Ατρόμητου αυτή τη στιγμή:

Τερματοφύλακες: Θεοδωράκης, Κίναλης, Μανδάς.

Αμυντικοί: Κιβρακίδης, Κυριακίδης, Φυτανίδης, Χατζηισαΐας, Ζησόπουλος, Πολίντορο, Στρούγγης, Κατράνης, Γιαννούλης.

Μέσοι: Νάτσος, Ούμπιντες, Βασιλακάκης

Επιθετικοί μέσοι: Μενσά, Ντιγκινί, Βασιλείου, Τσατσόπουλος, Πλατέλλας, Λαζαρίδης

Επιθετικοί: Ντάουντα, Μανούσος, Μπαστακός

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο υπό διαμόρφωση ρόστερ υπάρχουν και υπολογίζονται (άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο) κανονικά και 10 ποδοσφαιριστές από τα «φυτώρια» του συλλόγου. Συγκεκριμένα, ο Θεοδωράκης θα είναι από τη νέα σεζόν ο δεύτερος τερματοφύλακας πίσω από τον βασικό που θα αποκτηθεί, ο Κατράνης ήταν και αναμένεται να είναι ο βασικός αριστερός μπακ για τη νέα σεζόν, ο Νάτσος θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες, αφού αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος αμυντικός χαφ, ο Βασιλείου από πέρυσι έχει κανονικό ρόλο στο rotation, ενώ ο Μπαστακός έχει επιστρέψει με πολύτιμες εμπειρίες από το δανεισμό του στον Ηρακλή.

Η νέα φουρνιά αποτελείται από τους Στρούγγη (που έχει εξαιρετικές συστάσεις ενώ και η σωματοδομή του είναι εντυπωσιακή για την ηλικία του), Λαζαρίδη, Τσατσόπουλο ενώ οι Κίναλης και Μανδάς αποτελούν βασικά στελέχη των Εθνικών ομάδων.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x