Champions League

Οι μικροί του Ερυθρού Αστέρα… τούμπαραν τον Ολυμπιακό (vids)

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού για τη 2η αγωνιστική του Youth League, κάνοντας ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

«Λύγισαν» οι μικροί του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Σέρβοι επικράτησαν 2-1 στο Βελιγράδι για τη 2η αγωνιστική του Youth League, κάνοντας ανατροπή στο δεύτερο μέρος και με τέσσερις βαθμούς συγκατοικούν στην πρώτη θέση του ομίλου. Έναν, όπως και η Τότεναμ, έχουν οι Πειραιώτες.

Η ελληνική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 28’ με τον Λιάτσο να πετυχαίνει πανέμορφο γκολ με σουτ εκτός περιοχής, αλλά στο δεύτερο μέρος ο Ερυθρός Αστέρας επιβλήθηκε, αφού πρώτα κατάφερε να φέρει την κατάσταση στα ίσα πολύ νωρίς.

Ο Μίτροβιτς ισοφάρισε μόλις στο 46’ με σουτ εντός περιοχής και στο 83’ ο Πάντοβιτς εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά-τρύπα του Νοβάκοβιτς, πέρασε τον Τζολάκη και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Οι συνθέσεις

Ερυθρός Αστέρας: Κάτιτς, Μίτροβιτς, Μπλαγκόγεβιτς, Μάτιτς, Λούκιτς, Μίλικιτς, Πάντοβιτς, Νοβάκοβιτς (93' Μίλετιτς), Μπουρμάζ (88' Ίλιτς), Πίπλιτσα (76' Ντέντιγερ), Μπάμπιτς.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ντουμάνης (86' Σαπουντζής), Γκοτζαμανίδης, Μπέλιτς (66' Ασλανίδης), Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης, Λιάτσος (86' Συρμής), Κατσαβάκης (66' Αρσενίδης), Σουρλής, Μπουλάρι.

H βαθμολογία
1. Μπάγερν Μονάχου 4
2. Ερυθρός Αστέρας 4
3. Τότεναμ 1
4. Ολυμπιακός 1

Το γκολ του Ολυμπιακού


Τα highlights

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x