Stoiximan Super League

Οι νικητές στην κοπή της πίτας του Παναθηναϊκού και ο Κολοβέτσιος που κλήρωσε τον… εαυτό του! (pics)

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τον… εαυτό του κλήρωσε ο Κολοβέτσιος! Αυτοί είναι οι τυχεροί.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το βράδυ της Τρίτης (12/2) το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Άπαντες ήταν παρόντες εκτός από τον Δημήτρη Κουρμπέλη, που βρισκόταν στην γιορτή του ΠΣΑΠ και τον Εμάνουελ Ινσούα που έχει ενοχλήσεις στο ζυγωματικό.

inner

Παρόντες ήταν ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας, ο Δημήτρης Σαραβάκος και όλοι οι εργαζόμενοι τόσο στο Κορωπί όσο και στην ΠΑΕ. Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ παρών ήταν και ο αντιπρόεδρος Χρήστος Πλιάτσικας.

inner

Το πρώτο δώρο, ένα ταξίδι στο εξωτερικό πήγε σε υπάλληλο της μπουτίκ, ενώ από τα πρώτα δώρα που ήταν μία τηλεόραση 55 ινστών την πήρε ο Όμρι Αλτμαν. Από τους παίκτες κέρδισαν και οι Κάτσε, Στάικος, Ξενόπουλος, Βαγιαννιδης και Κολοβέτσιος. Ο τελευταίος ήταν πρωταγωνιστής και στο στιγμιότυπο της βραδιάς, αφού κλήθηκε να τραβήξει κλήρο και κατάφερε να κληρώσει τον… εαυτό του εν μέσω αποθέωσης!

inner

Κλήρο τράβηξαν και οι Κωνσταντίνου, Σαραβάκος, Νταμπίζας, Γιώργος και Χρήστος Δώνης, Κωνστάντος, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Φύσσας.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x