Γενικά

Οι οκτώ αποχρώσεις του… ροζ!

Βγαλμένη από φαντασιώσεις των οπαδών της παρουσιάστηκε η ποδοσφαιρική ομάδα του sport-fm.gr. Στην επανεμφάνιση με τις ιστορικές ροζ φανέλες, τα «Pink Flamingos» αγρίεψαν και λύγισαν 8-5 το δυνατό sdna

Το ροζ δεν είναι και το πιο αρρενωπό χρώμα. Δεν ενδείκνυται για να τρομάξεις κάποιον.

Όταν το (ξανα)φοράει όμως η ποδοσφαιρική ομάδα του sport-fm.gr παθαίνει ό,τι και ο Μουστάκας στον «Ροζ γάτο»:

Μεταμορφώνεται!

Εγκαινιάζοντας λοιπόν τις νέες φανέλες (με το παλιό χρώμα), τα «Pink Flamingos» εξέπληξαν όσους εύλογα σκέφτηκαν «δεν ντρέπονται κοτζάμ γορίλες να εμφανίζονται σαν Big Bubble».

Και με την καλύτερη εμφάνισή τους στο φετινό Πρωτάθλημα Ιστοσελίδων έφτασαν σε θρίαμβο (8-5) επί του αήττητου μέχρι χθες sdna.gr.

Εξάλλου θα ήταν δύσκολο να μην συμβεί αυτό, όταν ο Παναγιώτης Κεφαλάς κλείδωσε τον Τοχούρογλου που κρύβει μέσα του στ’ αποδυτήρια και έκανε καθοριστικές (και ουσιαστικές αυτή τη φορά) αποκρούσεις.

Ο Νίκος Ράλλης έκανε τους αντιπάλους του στα δεξιά να πιστεύουν ότι όντως μπορεί να τους καταπιεί.

Ο Χρήστος Ρομπόλης ήταν ανίκητος στ’ αριστερά και τόσο στιβαρός, που όταν ο καλύτερος παίκτης των αντιπάλων σούταρε εκείνον αντί για την μπάλα, έφυγε υποβασταζόμενος.

Ο Χρήστος Οικονόμου ήτανε άρχοντας στην άμυνα, σέρβιρε γκολ που δεν κολατσίστηκαν και αν και οπισθοχωρημένος, βρήκε ξανά τον δρόμο για τα δίχτυα.

Ο Γιώργος Τσανάκας ήταν αφιονισμένος, έτρεχε σαν να ‘χει πάρει μια χούφτα ecstasy και «κόλλησε» δυο (ακόμα) τεμάχια.

Ο Γιάννης Σταυρόπουλος, πέρα από νέο γκολάκι, «δάγκωνε» στο κέντρο και ήταν αποφασισμένος (αν χρειαστεί) να κάνει τάκλιν και με το… κεφάλι.

Ο Παύλος Κουστέρης ανάγκασε σε σκέψεις μήπως να βγαίνει έξω χωρίς ζακέτα όλη την εβδομάδα, αν είναι με πυρετό (όπως χθες) να βάζει γκολάρες όπως η καλύτερη της ομάδας ως τώρα.

Ο Γιώργος Μαραθιανός συνέχισε να εμπλουτίζει το προσωπικό του εγχειρίδιο «Τρόποι για να χάσετε σίγουρο γκολ», αλλά τουλάχιστον είχε την ευθιξία να βάλει ένα και να δώσει τρεις ασίστ.

Και ο Αλέξανδρος Ξενικάκης απάντησε στην καζούρα/βλασφημία να πάρει το νούμερο «10» στη φανέλα με αποστομωτική παρουσία και δυο όμορφα «παστέλια».

MVP της βραδιάς ο Γρηγόρης Ποζιός, που έκανε την καλύτερή του εμφάνιση ως τώρα (τραυματίας στον πάγκο) και καταζητείται από την αστυνομία μόδας, ποζάροντας μετά τη λήξη με ροζ φανέλα και μπεζ παντελόνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x