Stoiximan Super League

«Οι ομάδες δεν αγοράζονται, χτίζονται»

Τους λόγους που δεν προχώρησε σε άλλη μεταγραφή εξήγησε η ΑΕΚ. Μέσω θέσης, η Ένωση εξέφρασε εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ, υπογράμμισε πως οι μεγάλες ομάδες «χτίζονται» και ζήτησε κριτική στο τέλος.

Το σκεπτικό της βάσει του οποίου δεν προχώρησε σε κάποια μεταγραφή (επιθετικού ουσιαστικά), παρά την «πίεση» του κόσμου, εξήγησε η ΠΑΕ ΑΕΚ!

Στην Ένωση ξεκαθαρίζουν πως στόχος είναι η δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας, η οποία δεν αγοράζεται μέσα σε ένα καλοκαίρι, αλλά χτίζεται σταδιακά (όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν) και εκφράζουν εκ νέου την εμπιστοσύνη τους στο ρόστερ που ‘χει στα χέρια του αυτή τη στιγμή ο Τραϊανός Δέλλας.

Οι κιτρινόμαυροι υπογραμμίζουν πως δεν υπάρχει επ’ ουδενί σαν σκέψη στο μυαλό τους «να επαναληφθούν οι παλινωδίες του πρόσφατου παρελθόντος που έφτασαν την ομάδα στη χειρότερη καμπή της ιστορίας της», στέλνουν μήνυμα για «μία ΑΕΚ οικονομικά αυτόνομη και ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα» και ζητούν η όποια κριτική να γίνει στο τέλος.


Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

-Με πλήρη εμπιστοσύνη στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό και μετά την αξιολόγηση που κάναμε δεν προχωρήσαμε σε άλλη μεταγραφή, μετά τους δέκα παίκτες που αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι και έχουν ήδη δώσει δείγματα της αξίας τους

-Κατανοούμε απόλυτα το ότι ο κόσμος της ομάδας έχει υψηλές απαιτήσεις κάτι που είναι και επιθυμητό και λογικό αφού έχει περάσει πολλά, μπορεί και εμείς να εκτοξεύσαμε τις προσδοκίες του, αλλά από την πλευρά μας οφείλουμε να υπερασπιστούμε το σχέδιο για τη δημιουργία μίας μεγάλης ομάδας με πεποίθηση ότι δεν αγοράζεται σε ένα καλοκαίρι αλλά δημιουργείται

-Σε καμία περίπτωση επίσης δεν συμφωνούμε στην απαξίωση ποδοσφαιριστών, που μέσα από τη συλλογική προσπάθεια άνοιξαν και πάλι για την ΑΕΚ την πόρτα της Εθνικής ομάδας και ευελπιστούμε ότι θα ακολουθήσουν περισσότεροι στη συνέχεια.

-Είναι σαφές ότι δεν σκοπεύουμε να επαναλάβουμε τις παλινωδίες του πρόσφατου παρελθόντος που έφτασαν την ομάδα στη χειρότερη καμπή της ιστορίας της.

-O στόχος παραμένει και είναι ένας και μοναδικός. Μία ΑΕΚ οικονομικά αυτόνομη και ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα για να επιστρέψει πανίσχυρη στη φυσική της έδρα.

-Ας μην απαξιώσουμε αυτή την προσπάθεια, πριν καν ξεκινήσει για τα όποια λάθη τυχόν έχουν γίνει. Πρώτα θα δώσουμε τη μάχη, που μόλις ξεκινήσαμε, και μετά βεβαίως θα κριθούμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x