Ιταλία

Οι οπαδοί της Ίντερ προειδοποιούν: «Επιείκεια τέλος»

Μέσω του επίσημου περιοδικού τους που μοιράζεται πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ίντερ στέλνουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως η περίοδος επιείκειας τελείωσε.

Υπομονή και ανέχεια τέλος όπως αναφέρει το μήνυμα που στέλνουν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ίντερ μέσω του επίσημου περιοδικού τους που διανέμεται δωρεάν πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα, με τα «βέλη» να στρέφονται εναντίον όλων όσων εμπλέκονται με τον οργανισμό του συλλόγου του Μιλάνου.

Η Ίντερ υποδέχεται απόψε (21:45) στο «Τζουζέπε Μεάτσα» την Τορίνο στο πλαίσιο της 10ης, εμβόλιμης, αγωνιστικής του campionato, αγώνας που αναμένεται να εξελιχθεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αποδοκιμασιών για την έως τώρα πορεία των «νερατζούρι» αλλά και τις επιλογές που γίνονται σε κάθε τομέα.

Στο επίσημο περιοδικό της «Curva Nord» («Βόρειο πέταλο»), όπως λέγεται το οργανωμένο κομμάτι των οπαδών της Ίντερ, που λέγεται «L' URLO DELLA NORD» («Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ (θύρας)») και διανέμεται δωρεάν πριν από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση των «νερατζούρι», εν όψει του παιχνιδιού με την Τορίνο το μήνυμα που στέλνεται είναι σαφές: «Ίσως δεν γίναμε αντιληπτοί... Οι χάρες τελείωσαν».

Ακόμα ένα «επεισόδιο» σε μία δύσκολη όπως φαίνεται χρονιά για την Ίντερ, με τις εξελίξεις να αναμένονται ραγδαίες στον σύλλογο του Μιλάνου τόσο στο θέμα του προπονητή όσο και όσον αφορά την «εκκαθάριση» του υπάρχοντος ρόστερ.

inner

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x