Κύπελλο Ελλάδας

Οι ορισμοί των ρεβάνς: Σιδηρόπουλος στο ΟΑΚΑ, Κύζας στην Τούμπα

Τον Τάσο Σιδηρόπουλο όρισε η ΚΕΔ στη ρεβάνς ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ ο Γεώργιος Κύζας θα είναι στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Η ΚΕΔ όρισε τον Τάσο Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) στον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (26/04, 19:00) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ της Ένωσης στο Καραϊσκάκη. Ο Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας) και ο Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας) θα είναι οι βοηθοί του και επιπρόσθετοι οι Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας), Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων). Τέταρτος θα είναι Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Μπίκας (Χαλκιδικής).

inner

Ο Σιδηρόπουλος είχε διευθύνει φέτος τον αγώνα πρωταθλήματος των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2 Οκτωβρίου) που είχε βρει νικητές τους «ερυθρόλευκους» με 3-0, ενώ είχε διαιτητεύσει τον περσινό τελικό Κυπέλλου (15 Μαΐου) στο ΟΑΚΑ, όπου το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της «Ένωσης».

Στον ημιτελικό της Πέμπτης (27/04, 19:00) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στη ρεβάνς του 2-0 υπέρ των «πράσινων» ορίστηκε ο Γεώργιος Κύζας (Δράμας), βοηθοί θα είναι οι Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας), επιπρόσθετοι θα είναι οι Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών), Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτ/νίας). Τέταρτος θα είναι ο Δημήτρης Θάνος (Γεβενών) και παρατηρητής ο Ιωάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας).

inner

Ο Κύζας είχε «σφυρίξει» πέρσι στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-1 (15 Μαΐου) για τη δεύτερη αγωνιστική των play offs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x