Stoiximan Super League

Οι όροι του δύσκολου deal για Χουλτ και η παρέμβαση Μελισσανίδη που «καθάρισε»

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νίκλας Χουλτ στην ΑΕΚ δεν ήταν εύκολη και χρειάστηκε να γίνει παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη για να μη «ναυαγήσει».

Μπορεί να είχε περάσει στον κόσμο πως η μετακίνηση του Νίκλας Χουλτ στην ΑΕΚ ήταν τυπική διαδικασία, ωστόσο η υπόθεση εξελίχθηκε σε θρίλερ την Τετάρτη, τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων της «Ένωσης» με τον Σουηδό αριστερό μπακ και τον ατζέντη του, Μάρτιν Νταλίν, κράτησαν ούτε λίγο ούτε πολύ επτά ώρες, αφού παρότι είχαν μπει οι βάσεις για το deal τηλεφωνικά, υπήρχαν μια σειρά από ζητήματα που έμενε να διευθετηθούν. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», κάποια στιγμή οι συζητήσεις των δύο πλευρών έδειχναν να βαίνουν σε αδιέξοδο, ωστόσο η παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη και όσα ζήτησε να μεταφερθούν στους εκπροσώπους του παίκτη οδήγησαν στο αίσιο τέλος.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, παρότι από την πλευρά του Χουλτ ζητήθηκε να μπει ρήτρα στο συμβόλαιο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη κατόπιν επιμονής της ΑΕΚ. Η «Ένωση» συμφώνησε να δώσει 200.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό, ποσό που μάλιστα έχει ήδη κατατεθεί ως αποζημίωση. Ο δε ποδοσφαιριστής αποφάσισε να χαρίσει 25.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό και να εισπράξει τα υπόλοιπα οφειλόμενα των 100.000 σε πέντε δόσεις των 20.000 ευρώ, που θα αρχίσουν να «τρέχουν» από τον επόμενο μήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x