Champions League

«Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα θέλουν ρεβάνς από τον Πεπ»

Κάθε άλλο παρά φιλική διάθεση απέναντι στον Πεπ Γκουαρντιόλα έχουν, σύμφωνα με τη Marca, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα εν όψει των μονομαχιών με την Μπάγερν για τα ημιτελικά του Champions League.

Το αντάμωμα της Μπαρτσελόνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και την Μπάγερν ήταν η είδηση της χθεσινής κλήρωσης για τα ημιτελικά του Champions League. Όμως σύμφωνα με τη Marca, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο Καταλανός τεχνικός δεν είναι όσο αγαπητός νομίζει ο πολύς κόσμος στις τάξεις της πρώην ομάδα του.

Όπως αναφέρει η (μαδριλένικη) εφημερίδα, μεταξύ των πρώην ποδοσφαιριστών του υπάρχουν πολλοί που όχι απλώς δεν νοσταλγούν τον Πεπ, αλλά αντίθετα του κρατάνε… μούτρα και θέλουν να τον εκδικηθούν. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της Marca επισημαίνει πως από τον τελευταίο χρόνο του στον πάγκο της «Μπάρτσα» είχε έρθει σε ρήξη με κάποιους ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα τους κακοφάνηκε που δεν είχε αναφερθεί σε αυτούς και τη συμβολή τους στην κατάκτηση του τίτλου, όταν βραβεύτηκε από την κυβέρνηση της Καταλονίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x