Stoiximan Super League

Οι ΠΑΟΚτζήδες… κούφαναν το CBS! (video)

Μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού έφτασε η χάρη των οπαδών του ΠΑΟΚ! Μιλώντας για «άγρια κόντρα με τον Ολυμπιακό», το CBS αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στον ημιτελικό του βόλεϊ.

Σε εμάς φαίνεται απολύτως φυσιολογικό.

Έχουμε δει πάμπολλα παιχνίδια μεγάλων ομάδων σε οποιοδήποτε άθλημα να διεξάγονται σε «καυτή» ατμόσφαιρα.

Στις ΗΠΑ ωστόσο αντίστοιχα σκηνικά προκαλούν εντύπωση.

Με αφορμή λοιπόν το θερμό κλίμα στο «παλατάκι» κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό, το γνωστό δίκτυο CBS έκανε αφιέρωμα στην ιστοσελίδα του.

Τιτλοφόρησε λοιπόν το σχετικό θέμα «τρελή ατμόσφαιρα εξαιτίας ποδοσφαιρικής αντιπαλότητας… για παιχνίδι βόλεϊ» και αποθέωσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε (παραθέτοντας και video) τα παρακάτω:

«Το ποδόσφαιρο μας έχει δώσει ορισμένες από τις πιο παθιασμένες αντιπαλότητες στον κόσμο σε όλα τα σπορ, οι οποίες με τη σειρά τους παράγουν ατμόσφαιρες που δεν συναντώνται σε κανένα άλλο άθλημα στη γη.

Μία από αυτές τις αντιπαλότητες, είναι αυτή μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Ένα άγριο, έντονο μίσος γεμίζει τη χώρα, εβδομάδες πριν τα παιχνίδια. Και όταν έρχεται η ώρα της σέντρας, τα πράγματα γίνονται τρελά.



Όχι όμως μόνο στο ποδόσφαιρο. Φυσικά, δεν υπάρχουν φωτιές στο κλειστό μιας και αυτό θα ήταν καταστροφή, αλλά δείτε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να φωνάζουν όλοι μαζί σε έναν πρόσφατο αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού»
.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x