Ιταλία

Οι πέντε αγαπημένοι παίκτες του Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς αποκάλυψε στην ιστοσελίδα της Ρόμα τους πέντε αγαπημένους παίκτες που είχε μεγαλώνοντας.

Αν και αμυντικός, ο Κώστας Μανωλάς δεν επέλεξε κανέναν παίκτη της θέσης του στη λίστα με τους πέντε αγαπημένους του. Ο στόπερ της Ρόμα μέσω της ιστοσελίδας των «τζιαλορόσι» προτίμησε μέσους και επιθετικούς. Αναλυτικά οι επιλογές του και όσα είπε γι’ αυτές:

Ρονάλντο: «Το φαινόμενο, ποιος τον ξεχνά; Ήξερε να κάνει τα πάντα, να ντριμπλάρει εύκολα τον οποιονδήποτε και να σκοράρει με κάθε τρόπο. Είχε ποιότητα, δύναμη, δεξί και αριστερό πόδι, κεφάλι… Τον θαύμαζα στην τηλεόραση για τις επιδόσεις του».

Λιονέλ Μέσι: «Πιστεύω πως είναι ο κορυφαίος σύγχρονος παίκτης. Θα είναι δύσκολο στο μέλλον να δούμε έναν τέτοιο πρωταθλητή σαν κι αυτόν. Γρήγορος, με τεχνική, μπορεί να σκοράρει όπως και όποτε θέλει. Είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις. Δεν έχει τύχει να τον μαρκάρω προσωπικά, αλλά βλέποντάς τον ζωντανά σου δίνει την εντύπωση πως η αποστολή αυτή είναι πολύ δύσκολη».

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Κι αυτός είναι φαινόμενο. Έχει τα πάντα: ντρίμπλα, αίσθηση του γκολ και φυσική δύναμη. Τον έχω συναντήσει στο Champions League και από κοντά στο γήπεδο επιβεβαίωσε την εξαιρετική εντύπωση που είχα για εκείνον έξω από αυτό».

Ζινεντίν Ζιντάν: «Μου έκανε εντύπωση πως την ίδια στιγμή ήταν έξυπνος και είχε τόσο ισχυρή προσωπικότητα. Όλοι τον σέβονταν για την ποιότητα και τη νοοτροπία του. Ήταν σχεδόν αδύνατο να κάνει λάθος στο γήπεδο, πάντα έκανε τη σωστή επιλογή και ήταν ένας ανώτερος νοητικά παίκτης στο γήπεδο. Ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής».

Ροναλντίνιο: «Θυμάμαι όταν τον έβλεπα στην τηλεόραση να τρελαίνει όλο το κοινό με τις ενέργειές του, ειδικά όταν ήταν στην Μπαρτσελόνα. Είχε άριστη τεχνική και φαντασία. Ήταν χάρμα οφθαλμών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x