Ιταλία

Οι πιθανές ημερομηνίες για το Μίλαν-Ίντερ

Υπάρχουν τρεις πιθανές ημερομηνίες για να διεξαχθεί το «Derby della Mantonnina», αλλά εξαρτάται από τις πορείες Γιουβέντους και Μίλαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το κυριακάτικο παιχνίδι ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ αναβλήθηκε, εξαιτίας του τραγικού θανάτου του Νταβίντε Αστόρι, όπως όλα τα παιχνίδια της ημέρας για την 27η αγωνιστική της Serie A. Το συγκεκριμένο, όμως, ντέρμπι είναι και το πιο δύσκολο για να βρεθεί η οριστική ημερομηνία διεξαγωγής του.

Ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια προγραμματίστηκαν για τις 3 και 4 Απριλίου, είναι πιθανό η Μίλαν εκείνη την εβδομάδα να παίζει στο Europa League, εάν καταφέρει να προκριθεί στα προημιτελικά.

Σύμφωνα με την «Corriere della Sera», ο αγώνας μπορεί να γίνει στις 25 Απριλίου στην περίπτωση που οι «ροσονέρι» δεν φτάσουν ως τα ημιτελικά της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Υπάρχει, επίσης, η περίπτωση το ντέρμπι του Μιλάνου να διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με τον τελικό του Coppa Italia, που έχει προγραμματιστεί για την ίδια μέρα, να μετακινηθεί για τις 25 Μαΐου.

Όμως, υπάρχει και η Γιουβέντους που αντιμετωπίζει τη Μίλαν στον τελικό, ενώ παράλληλα ο τελικός του Champions League θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στο Κίεβο. Στην εσχάτη περίπτωση που και οι δύο ομάδες καταφέρουν και φτάσουν στους τελικούς των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων (ο τελικός του Europa League θα γίνει στις 16 Μαΐου), τότε το ντέρμπι θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Μαΐου, οπότε η 38η και τελευταία αγωνιστική θα μετατεθεί στις 24 Μαΐου.

Επιμέλεια: Δημήτρης Φραγγάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x