Ιταλία

Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Πολ Πογκμπά

Με την μεταγραφή του Πογκμπά στην Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ να θεωρείται σίγουρη, η Γιουβέντους ψάχνει τους αντικαταστάτες του.

Ο Νεμάνια Μάτιτς, ο Αλεξ Βίτσελ, ο Μούσα Σισοκό και ο Αντρέ Γκόμες είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες του Πογκμπά στην Γιουβέντους.

Ο Σέρβος είναι ο πρώτος στόχος των Ιταλών, με τον διεθνή μέσο να επιθυμεί να αποχωρήσει από την Τσέλσι. Ωστόσο, ο Αντόνιο Κόντε θέλει να κρατήσει τον παίκτη στο Λονδίνο.

Οι «μπιανκονέρι» εξετάζουν παράλληλα την περίπτωση του Αλεξ Βίτσελ για τον οποίο έχει εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον η Ίντερ.

Άλλος ένας παίκτης είναι ο Μούσα Σισοκό. Μετά την πολύ καλή παρουσία του στο Euro 2016 η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει ανέβει και τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά για τους πρωταθλητές Ιταλίας. Ο Γάλλος θα κοστίσει τουλάχιστον 40 εκατ. ευρώ και αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί ένα εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις.

Ο μέσος της Βαλένθια Αντρέ Γκόμες βρισκόταν στη λίστα, αλλά φαίνεται ότι ο Πορτογάλος είναι κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα χρειαστούν 50 εκατ. ευρώ για να έρθει ο παίκτης στο Τορίνο.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x