Ισπανία

Οι «πληγές» των ισπανικών συλλόγων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν και τα προβλήματα σε πολλούς συλλόγους αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους, λόγω των απουσιών πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.

Οι ισπανικοί σύλλογοι αναμένεται να «πληγούν» περισσότερο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας που ξεκινούν στις 5 Αυγούστου, με την Μπαρτσελόνα να έχει τις σημαντικότερες απώλειες.

Συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ θα είναι ο πρωταγωνιστής της Βραζιλίας, ευελπιστώντας να οδηγήσει την εθνική του ομάδα στον τελικό και στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ακόμη, ο Λουίς Ενρίκε θα αντιμετωπίσει ένα επιπρόσθετο πρόβλημα μιας και στο Ρίο θα βρεθεί και ο Ραφίνια. Ως εκ τούτου, οι «μπλαουγκράνα» θα ξεκινήσουν τη φετινή σεζόν δίχως να υπολογίζουν στους παραπάνω ποδοσφαιριστές.

Ειδικότερα, στην περίπτωση που η Βραζιλία φθάσει στον τελικό στις 20 Αυγούστου, οι Καταλανοί δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Νεϊμάρ και τον Ραφίνια στα τρία πρώτα επίσημα ματς της χρονιάς.

Ταυτόχρονα, και ο Ντιέγκο Σιμεόνε χάνει μια πολύτιμη λύση για τον μεσαία του γραμμή, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων, αφού ο Άνχελ Κορέα θα βρεθεί στην αποστολή της Αργεντινής.

Στην «αλμπισελέστε» θα ενσωματωθεί, επίσης, και ο νεαρός πορτιέρο Ρούλι, με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να χάνει μια εξαιρετική μονάδα για την θέση του τερματοφύλακα.

Τέλος, ο Αντόνιο Λοθάνο θα λείψει από την Τενερίφη αφού θα είναι στην αποστολή της Ονδούρας, ενώ ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα Έντγκαρ δεν θα μπορέσει να προσφέρει, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, τις υπηρεσίες του στη δεύτερη ομάδα της Βιγιαρεάλ.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x