Stoiximan Super League

Οι πρώτες κινήσεις Βίκτορ στον Ολυμπιακό

Η απόκτηση γκολκίπερ αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. Φαβορί ο Γκουάιτα, εξετάζεται και ο Αντρές Φερνάντεθ. Τι γίνεται με στόπερ και αποχωρήσεις.

Η αιφνιδιαστική αλλαγή στην τεχνική ηγεσία αλλάζει μερικώς και τις μεταγραφικές προτεραιότητες στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», σε πρώτο πλάνο έχει περάσει πλέον η απόκτηση γκολκίπερ κι όχι στόπερ. Ο Βιθέντε Γκουάιτα της Χετάφε είναι το φαβορί, αλλά όχι και ο μόνος που εξετάζεται. Στη λίστα βρίσκεται και ο Αντρές Φερνάντεθ, ο 29χρονος γκολκίπερ που ανήκει στην Πόρτο και την περασμένη σεζόν ήταν βασικός στη Γρανάδα (37 συμμετοχές), που έχει οψιόν αγοράς του αλλά δύσκολα θα την ενεργοποιήσει. Δεν αποκλείεται να πέσουν κι άλλα ονόματα στο τραπέζι, όπως του 29χρονου Πολωνού Πρέμισλαβ Τιτόν, που αποχωρεί από την υποβιβασμένη Στουτγκάρδη και ο Βίκτορ ήθελε να πάρει όσο ήταν στη Λα Κορούνια.

Η απόκτηση του στόπερ έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο, με έναν ή και δύο εκ των Αλμπέρτο Μποτία και Μανουέλ Ντα Κόστα να αποχωρούν. Από τον Ολυμπιακό διαψεύστηκε πως υπήρξε ενδιαφέρον για τον 24χρονο Λίντσεϊ Ρος, αλλά μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.

Εκεί που μάλλον δεν φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα είναι στις αποχωρήσεις. Η αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα δεν φαίνεται να αλλάζει τη μοίρα των Φουστέρ, Σαλίνο και Καμπιάσο, παρότι ο τελευταίος φέρεται να επικοινώνησε με την ομάδα και να επιθυμεί την παραμονή του σε αυτή.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ έχει ζητήσει από τη διοίκηση του Ολυμπιακού δύο μέρες για να αποκτήσει πιο ασφαλή γνώμη για το υπάρχον ρόστερ της ομάδας και τις ανάγκες του, προκειμένου εν συνεχεία να κάνει τις εισηγήσεις του. Δεν αποκλείεται, δε, να ζητήσει να ταξιδέψουν στο Λάνγκενφελντ κάποιοι από τους παίκτες που σε πρώτη φάση δεν είχαν πάει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x