Αγγλία

Οι πρώτοι που «κόβονται» από τον Μουρίνιο

Παρά το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα ανακοινώσει άμεσα τους παίκτες που θα «κοπούν» από το φετινό ρόστερ.

Στον αστερισμό της επικείμενης μεταγραφής του Πολ Πογκμπά κινείται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο θα ανακοινώσει άμεσα ποιοι παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, θα αναζητήσουν σε άλλη ομάδα την τύχη τους.

Αυτοί, μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Daily Mail» χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: στην πρώτη ανήκουν όσοι θα αποχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού, γιατί υπολογίζονται για το μέλλον και στη δεύτερη όσοι δεν υπολογίζονται καθόλου και μπορούν να βρουν την επόμενη ομάδα της καριέρας τους.

Ο πρώτος που ειδοποιήθηκε είναι ο Αντρέας Περέιρα, στον οποίο διαμηνύθηκε ότι έχει μέλλον στη Γιουνάιτεντ και για αυτό θα παραχωρηθεί μόνο με δανεισμό, προκειμένου να πάρει παραστάσεις και εμπειρίες από το υψηλό επίπεδο και να επιστρέψει ακόμα πιο έτοιμος για να διεκδικήσει τη θέση του στην ομάδα.

Οι επόμενοι που αναμένεται να μάθουν άμεσα το τι ισχύει με το μέλλον τους είναι οι Αντνάν Γιανουζάι, Γουίλ Κιν και Τζέιμς Γουίλσον, αλλά δεν πρόκειται να είναι οι μόνοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x