Stoiximan Super League

Οι πρώτοι… ψίθυροι για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Έντονες ματιές στην ισπανική αγορά ρίχνει ο Ολυμπιακός αναζητώντας τον επόμενο προπονητή του (Ο Βούζας είναι υπηρεσιακός), αλλά όχι μόνο εκεί. Τι γίνεται με Μοντανιέ, Μίτσελ και Μαρθελίνιο…

Ο Ολυμπιακός έχει βγει στη… γύρα, αναζητώντας τον επόμενο προπονητή του, καθώς, ως γνωστόν, από τη Δευτέρα αποτελεί παρελθόν ο Πάουλο Μπέντο και ο Βασίλης Βούζας που έχει αναλάβει να «τρέξει» την ομάδα, μαζί με τους Αριέλ Ιμπαγάσα-Τάσο Πάντο, αποτελεί προσωρινή λύση όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Το πόσο ακριβώς καιρό θα μείνει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Κ-20 δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα. Σίγουρα θα καθοδηγήσει τους Πειραιώτες στα εντός έδρας ματς με Μπεσίκτας και Ατρόμητο για το Europa League και το πρωτάθλημα αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα μπορεί να μείνει ο παλαίμαχος άσος με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ για λίγα παιχνίδια ακόμα, μπορεί όμως να συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Πάντα σε αυτές τις καταστάσεις δεν είναι εύκολο να γίνει σοφή επιλογή υπό την πίεση του χρόνου και παράλληλα δεν είναι απλό να πείσεις κάποιον προπονητή να αναλάβει σε τέτοιο χρονικό διάστημα και μάλιστα μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που έχει μεγάλη πίεση.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως πάνε στα σίγουρα και πάλι. Δηλαδή, κοιτάζουν έντονα προς την ισπανική αγορά που τους έχει βγάλει ασπροπρόσωπους σε αρκετές περιπτώσεις. Μια περίπτωση που δείχνει να έχει υποστηρικτές εντός της ομάδας φαίνεται ότι είναι του πρώην τεχνικού της ομάδας, Μίτσελ, που θα πόνταρε κανείς ότι θα ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ο 53χρονος προπονητής είναι χωρίς ομάδα εδώ και έναν χρόνο περίπου, όταν και λύθηκε η συνεργασία του με τη Μαρσέιγ.

Ελεύθερος κυκλοφορεί και ο Μαρθελίνιο που έχει περάσει μεταξύ άλλων από Σαραγόσα, Σανταντέρ, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τον Ολυμπιακό. Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο και για τον Φιλίπ Μοντανιέ που πρόσφατα αποτέλεσε παρελθόν από την Νότιγχαμ Φόρεστ που ακούστηκε έντονα το καλοκαίρι ότι θα την αναλάβει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος είχε βρεθεί ένα βήμα από το να αναλάβει την ΑΕΚ το καλοκαίρι, αλλά η συμφωνία χάλασε στο παρά πέντε και ενώ ο 52χρονος τεχνικός, που έχει περάσει και από Σοσιεδάδ , Βαλενσιέν, Ρεν και Μπουλόν, ήταν στην Ελλάδα και τελικά η Ένωση ανακοίνωσε τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x