Stoiximan Super League

Οι «ρουφιάνοι» λένε πως ο Μάριν δουλεύει σκληρά

Η παρουσία του Μάρκο Μάριν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού τις τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ καλή για να μένει εκτός αποστολής, όπως είπε ο Χρ. Ευαγγελάτος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η απουσία των Τσόρι Ντομίνγκες και Μάρκο Μάριν από την αποστολή του Ολυμπιακού (και) στον αγώνα με την Κέρκυρα συζητήθηκε πολύ, ειδικά μετά το στραβοπάτημα της ομάδας.

Κι αν μέχρι πρότινος από το ρεπορτάζ έβγαινε πως ο λόγος που ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ήταν εκτός πλάνων του Πάουλο Μπέντο ήταν ότι εμφανιζόταν αρκετά… χαλαρός στις προπονήσεις, αυτό δεν φαίνεται να ισχύει πλέον.

Όπως είπε ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Μάριν δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και δουλεύει σκληρά τις τελευταίες 15 μέρες στις προπονήσεις της ομάδας. Μάλιστα ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού πρόσθεσε πως αδιάψευστος μάρτυρας γι’ αυτό είναι τα ειδικά μηχανήματα που φορούν οι παίκτες (αποκαλούμενα και… «ρουφιάνοι») και καταγράφουν την προσπάθειά τους στις προπονήσεις.

Παρ’ όλα αυτά ο βραχύσωμος άσος έμεινε στην κερκίδα στα ματς με Γιουνγκ Μπόις και Κέρκυρα και μένει να φανεί αν θα «ενεργοποιηθεί» στον αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x