Stoiximan Super League

Οι σκέψεις για μία… συν μία μεταγραφές στην ΑΕΚ

Σε σκέψεις για το… είδος του φορ που θα πλαισιώσει τον Λιβάια βρίσκεται η ΑΕΚ, ενώ ίσως υπάρξει μία ακόμη προσθήκη στόπερ αν ο τραυματισμός του Βράνιες αποδειχτεί σοβαρός.

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει καλύψει τις άμεσες μεταγραφικές της ανάγκες, ωστόσο είναι πιθανό να προχωρήσει σε ακόμη δύο κινήσεις. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», υπάρχουν σκέψεις για το… είδος του επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Μάρκο Λιβάια, αλλά και για έξτρα προσθήκη στο κέντρο άμυνας.

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης φορ έχει δείξει πως μπορεί να αγωνιστεί και σε περιφερειακό ρόλο, καθώς είναι κινητικός και έχει καλή επαφή με την μπάλα. Έτσι ο Μανόλο Χιμένεθ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο ο δεύτερος επιθετικός που θα αποκτηθεί να είναι περισσότερο… περιοχής, δηλαδή πιο κλασικό «εννιάρι». Απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη για το αγωνιστικό προφίλ του επιθετικού που θα έρθει, αλλά εξετάζονται πλέον και παίκτες που παίζουν περισσότερο στο «κουτί».

Σε ό,τι αφορά στην έξτρα προσθήκη στην άμυνα, φαίνεται πως θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός είχε τραυματιστεί στο μετατάρσιο στο φιλικό με την Καρπάτι και χθες ακόμη πονούσε. Σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις και αν διαπιστωθεί πως το πρόβλημά του θα τον κρατήσει εκτός δράσης μέχρι και τουλάχιστον το πρώτο ευρωπαϊκό ματς (25-26/7), τότε είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί ένα στόπερ ανάλογου προφίλ. Κι αυτό γιατί Τσιγκρίνσκι και Τσόσιτς είναι παίκτες που ξεχωρίζουν με την μπάλα στα πόδια, ο Λαμπρόπουλος αναμένεται στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ ο Τζανετόπουλος διεκδικεί ακόμη τη θέση του στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ.

Σήμερα θα φανεί, επίσης, η κατάσταση του Αντρέ Σιμόες. Χθες αποχώρησε στο ξεκίνημα του φιλικού με την Κορόνα και υπάρχουν φόβοι για θλάση στον δεξιό προσαγωγό. Υπάρχει ανησυχία για τον Πορτογάλο μέσο, που επίσης διατρέχει κίνδυνο για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς. Σήμερα το μενού περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x