Stoiximan Super League

Οι σκέψεις Λεμονή για την εντεκάδα

Οι πρωταθλητές Ελλάδος ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και ο Τάκης Λεμονής έχει αποφασίσει για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε πάντως αρκετές δοκιμές και στην προπόνηση της Παρασκευής, αλλά το πιθανότερο «σενάριο» αναφορικά με το βασικό σχήμα είναι το ακόλουθο.

Τερματοφύλακας ο Προτό και στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Ελαμπντελαουί. Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι υπάρχουν και σκέψεις για Φιγκέιρας, αλλά ο Νορβηγός είναι το φαβορί. Στο κέντρο άμυνας είναι σίγουρο πως ο Σισέ θα είναι ο ένας στόπερ και «παίζεται» η θέση δίπλα στον Σενεζαλέζο, ανάμεσα σε Μποτία και Ένγκελς.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα υπάρξουν αλλαγές και όλα δείχνουν ότι ο Λεμονής θα επιλέξει Ταχτσίδη – Ζιλέ και μπροστά απ’ τους δύο θα είναι ο Φορτούνης. Στο ένα άκρο της επίθεσης θα είναι ο Σεμπά και στο άλλο τη θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Μάριν με τον Καρσελά. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ανσαριφάρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x