Stoiximan Super League

Οι σκέψεις Σίλβα ενόψει Αστέρα

Διαβάστε ποιες είναι οι τελευταίες σκέψεις του Μάρκο Σίλβα για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα εκτός έδρας τον Αστέρα και οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν με τη σημερινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το ματς με τους Αρκάδες στην Τρίπολη.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Μάρκο Σίλβα αναμένεται να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού, σε σχέση με το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό, με το κύριο ζητούμενο για τον Πορτογάλο να είναι η καλή αγωνιστική εικόνα των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός που έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι αλλά απ' την άλλη πλευρά ο Σίλβα δε θέλει να δει τους παίκτες του να κάνουν...αγγαρεία στον αποψινό αγώνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες απ' του Ρέντη, το πιθανότερο σχήμα για τους Πειραιώτες είναι το ακόλουθο.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ελαμπντελαουί και στόπερ θα παίξουν ο Σιόβας με τον Ντα Κόστα. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει στη βασική εντεκάδα των “ερυθρόλευκων” με τον Μποτία να μένει στον πάγκο. Στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής των πρωταθλητών θα παίξει ο Αρτούρ Μαζουάκου. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής το δίδυμο θα είναι ο Μιλιβόγεβιτς με τον Κασάμι ενώ ρόλο επιτελικού χαφ θα έχει ο Κώστας Φορτούνης, με τον Τσόρι να μένει εκτός βασικού σχήματος. Στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι πιθανότατα ο Πάρντο με τον Ερνάνι και στην κορυφή της επίθεσης θ' αγωνιστεί ο Ιντέγε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x