Stoiximan Super League

Οι σκέψεις του Λεμονή για Πλατανιά

Διαφορετικό σχήμα από αυτό που παρέταξε κόντρα στη Μπαρτσελόνα αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο Τάκης Λεμονής στο ματς του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πλατανιά και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Τάκης Λεμονής ζήτησε γι’ ακόμα μια φορά από τους παίκτες του να δείξουν μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν στο αυριανό ματς έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα στο «Καραϊσκάκη» για την τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος, Τάκης Λεμονής αναμένεται να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν το ματς με την Μπαρτσελόνα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες όπως είναι για παράδειγμα ο Ρομαό, ο οποίος παίζει ασταμάτητα απ΄ τον περασμένο Ιούλιο.

Είναι επίσης σίγουρο ότι θα υπάρξει αλλαγή στο κέντρο της άμυνας καθώς ο Ένγκελς έμεινε εκτός αποστολής κι έτσι οι δύο στόπερ θα είναι ο Μποτία με τον Σισέ.

Το πιθανότερο σχήμα

Σε ότι αφορά λοιπόν το πιθανότερο σχήμα για τους «ερυθρόλευκους», οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι το ακόλουθο. Γκολκίπερ ο Προτό και δεξί μπακ θα παίξει ο Ελαμπντελαουί. Στο κέντρο της αμυντικής διάταξης της ομάδας του λιμανιού θα είναι (όπως προαναφέραμε ο Μποτία με τον Σισέ) ενώ «παίζεται» η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Το προβάδισμα το έχει ο Κούτρης αλλά είναι πιθανό το ενδεχόμενο να παίξει και ο Φιγκέιρας, αν ο Λεμονής αποφασίσει να ξεκουράσει τον νεαρό αριστερό μπακ.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα κι όλα δείχνουν ότι ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» είναι πιθανό να επιβραβεύσει τον Έλληνα μέσο, ξεκουράζοντας τον Ρομαό. Αυτή τη στιγμή πάντως οι πιθανότητες είναι 50-50.

Ο Οφόε θα είναι στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών όπως και ο Φορτούνης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Λεμονή. Σε ότι αφορά τα δύο άκρα της επίθεσης ο Λεμονής θα χρησιμοποιήσει Πάρντο και Καρσελά, ενώ σέντερ φορ θα είναι ο Ανσαριφάρντ, καθώς ο Εμενίκε έμεινε εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x