Stoiximan Super League

Οι σκέψεις του Λεμονή για το ντέρμπι

Από τη στιγμή που λείπουν ο Μοχάμεντ Μπεν και ο Εμάνουελ Εμενίκε, ο Τάκης Λεμονής είναι ανάμεσα στον Ούρος Τζούρτζεβιτς και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ για την επίθεση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Αντίστροφα για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μετρούν στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες μετά την ήττα στη Βαρκελώνη, η οποία συνοδεύτηκε από μία αξιοπρεπή εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα, θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» για πολλούς λόγους. Πρώτα από όλα για να μειώσουν στον ένα βαθμό τη διαφορά από τον πρωτοπόρο αυτή τη στιγμή ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει 15 βαθμούς.

Ο δεύτερος λόγος είναι πως θέλουν να δώσουν το μήνυμα πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και θα παλέψουν μέχρι τέλους για να διατηρήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή και να πανηγυρίσουν το 8ο σερί τίτλο στην ιστορία τους.

Οι πρώτες σκέψεις του Τάκη Λεμονή όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» έχουν γίνει γνωστό. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Προτό, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ομάρ, Μποτία, Νικολάου ή Σισέ και Φιγκέιρας (αντί του Κούτρη).

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα παίξουν ο Ρομαό, με τον Πάρντο στο ένα άκρο, τον Καρσελά πιθανότατα στο άλλο, τον Φορτούνη να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και είναι πιθανό να ξεκινήσει και ο Οφόε, παρότι έτρεξε πολλά χιλιόμετρα την Τετάρτη.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα ο Ανσαριφάρντ, αν και ο Τζούρτζεβιτς είναι επίσης διαθέσιμος για τον Έλληνα προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x