Stoiximan Super League

Οι σκέψεις του Ουζουνίδη ενόψει Λαμίας

Να διατηρήσει το 4-3-3 που έφερε τη νίκη στη Λάρισα για τον Παναθηναϊκό, κάνοντας τις αναγκαίες αλλαγές προσανατολίζεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Να δώσει συνέχεια στη νίκη και την εμφάνιση επι της ΑΕΛ και να μπει δυναμικά στο κυνήγι της 5ης θέσης θέλει ο Παναθηναϊκός, που φιλοξενεί αύριο τη Λαμία στην Λεωφόρο. Άλλωστε όπως έχει τονίσει ο Ουζουνίδης στους παίκτες, αν δεν έρθει το τρίποντο κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας το διπλό στη Λάρισα θα πάει ουσιαστικά στα σκουπίδια.

Εκτός πλάνων είναι ο Κουλιμπαλί λόγω καρτών, οι τραυματίες Μόλινς, Λουτσιάνο, Κουρμπέλης και Μυστακίδης, ενώ αμφίβολος είναι ο Οικονόμου που ταλαιπωρείται από ίωση. Αντίθετα ο Άλτμαν εξέτισε τη ποινή καρτών και επιστρέφει.

Έτσι, το πιθανότερο σχήμα θα αποτελείται από τον Βλαχοδήμο στην εστία, τους Αυλωνίτη-Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας και τους Γιόχανσον, Ινσούα στα άκρα.

Τζανδάρης, Κάτσε και Λουντ θα αποτελέσουν τη τριάδα των χαφ, ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Άλτμαν, Χατζηγιοβάνη και Δώνη. Θεωρείται δεδομένο ότι στη διάρκεια του αγώνα ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Αντονί Μουνιέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x