Stoiximan Super League

Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για να καλύψει το κενό του Κουλιμπαλί με Μπιλμπάο

Το σοκ του τραυματισμού του Ουσμάν Κουλιμπαλί προσπαθούν να ξεπεράσουν στον Παναθηναϊκό με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να σπάει το κεφάλι του για τον ποιος θα παίξει δεξί μπακ στα ματς με Μπιλμπάο.

Σχεδόν ένα μήνα έξω θα μείνει ο Ουσμάν Κουλιμπαλί που υπέστη θλάση β΄ βαθμού στο φιλικό με τον Απόλλωνα. Ο ακραίος μπακ του Παναθηναϊκού, θα χάσει τα δύο ματς με τη Μπιλμπάο και τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος, κάτι που δημιουργεί πονοκέφαλο στον Μαρίνο Ουζουνίδη, που καλείται να διαχειριστεί τη συγκεκριμένη απώλεια.

Σαφώς, υπάρχει ο Ματίας Γιόχανσον, αλλά ο παίκτης δεν είναι έτοιμος και δεν θα μπορέσει να προσφέρει στα δύο ματς με τη Μπιλμπάο, με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται λύση ανάγκης για τη θέση του ακραίου μπακ.

Στο χθεσινό ματς, μετά την αποχώρηση του Κουλιμπαλί, δεξιά έπαιξε ο Ρέις, ο οποίος κατά συνθήκη μπορεί να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση. Από εκεί και πέρα υπάρχει και ο Κολοβέτσιος, ο οποίος και αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δεξιός οπισθοφύλακας. Ο Έλληνας αμυντικός, έχει παίξει στη συγκεκριμένη θέση και κατά την παρουσία του στην ΑΕΚ, ενώ τον δοκίμασε εκεί ο Ουζουνίδης και σε κάποια φιλικά. Μάλιστα, η επιστροφή του Κουτρουμπή, ο οποίος λογικά θα είναι ο παρτενέρ του Μολέδο στο κέντρο της άμυνας στα ματς που ακολουθούν, αποδεσμεύουν από τα στόπερ τον Κολοβέτσιο που θα μπορέσει να πάει δεξιά.

Έσχατη λύση ανάγκης βέβαια, αποτελεί και ο Ζέκα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, αποτελεί πιστό στρατιώτη και αν χρειαστεί να πάει δεξιά θα το κάνει, παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα χάσει τη δύναμη του στη μεσαία γραμμή. Το συγκεκριμένο σενάριο πάντως, συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες, αλλά με τα τωρινά δεδομένα, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ως ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x