Europa League

Οι σκέψεις του Στραματσόνι για Άγιαξ

Ο Αντρέα Στραματσόνι επανέφερε -όσον αφορά διάταξη- στη σημερινή προπόνηση το 3-5-2, ενώ δεν έχει αποφασίσει εάν θα χρησιμοποιήσει βασικό τον Μάρκους Μπεργκ.

Τις σκέψεις του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Άγιαξ στην Ολλανδία για την 5η αγωνιστική του Europa League, φανέρωσε στη σημερινή προπόνηση ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει στο μυαλό του να επαναφέρει σαν διάταξη το 3-5-2, ωστόσο δεν έχει αποφασίσει εάν θα χρησιμοποιήσει βασικό στην κορυφή της επίθεσης τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο Λουκ Στιλ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Στην τριάδα της άμυνας οι Κουτρουμπής, Σάμπα, Μολέδο και στα δύο άκρα σαν μπακ-χαφ οι Κουλιμπαλί, Χουλτ. Οι Ζέκα και Βιγιαφάνιες σύμφωνα με τη σημερινή δοκιμή θα βρίσκονται στο βασικό σχήμα, με τους Λεντέσμα-Γουακάσο να μονομαχούν για τη θέση που μένει… ορφανή στον άξονα. Στην επίθεση, το αρχικό δίδυμο ήταν Ιμπάρμπο, Ρινάλντι, ωστόσο στη συνέχεια ο Στραματσόνι άλλαξε τον Αργεντινό με τον Μπεργκ. Εάν ο Σουηδός είναι 100% έτοιμος αναμένεται να ξεκινήσει. Ειδάλλως θα προστατευτεί ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x